Pilnmēness nogurdinātie - Of starwars and cabbages and things

About Of starwars and cabbages and things

Previous Entry Of starwars and cabbages and things11. Feb 2014 @ 11:24 Next Entry
Ja pirmās trīs Lūkasa megaeposa daļas (IV-VI) vēl varēja noskatīties ar zināmu vēsturisku ieinteresētību, pie tam V un VI pat varēja skatīties bez pārlieku lielām kauna izjūtām, tad skatīties nākošo (SW-I) jau nu vairs nebijām spējīgi ilgāk par pirmajām desmit minūtēm, un vienojāmies kopējā verdiktā, ka vienīgais veids, kā to jel kādreiz izdarīt, būtu kārtīgā apvienībā ar pamatīgu kāsi. Tūlīt gan uzrodas jautājums: "priekš kam", jo šādā veidā varētu skatīties arī kaut ko jēdzīgāku.

Laikam gan vienīgais pozitīvais visā šai eposumā ir tas, ka tas ir spējis dot jauku fonu vīriem, kas skatās uz kazām (Bils izskatās tieši tāds, kāds varētu būt bijis negants SW filmu fanāts), kā arī promotējis dažu tīri sakarīgu datorspēļu franšīzi.
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]scorpse
Date: 11. Februāris 2014 - 12:22

Of shoes - and ships - and sealing wax

(Link)
Kuģi of a sort - man stārvōri patīk, jo kādam ir bijis gana daudz uzņēmības un naudas, lai uztaisītu diezgan detalizētu [savu] versiju par to, kā izskatās kosmoskuģi un kuģīši, tīri interesanti palūkot, kā citi to visu tā iedomājas. Un īsteno!
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 11. Februāris 2014 - 21:40

Re: Of shoes - and ships - and sealing wax

(Link)
Šādā izpratnē, protams, var priecāties par ļoti daudz ko. Un, jā, pirmās filmas varēja būt arī gana revolucionāras (neesmu pētījis, vai bijis kāds lielbudžeta SciFi kino pirms tam).

Bet pa lielam tad pēc šāda principa krietni jāpriecājas būtībā arī par "Rīgas sargiem", jebkuru propogandistisku trešfilmu no jebkuras impērijas vai lielbudžeta pieminekli: visi tie prasa gana daudz naudas, zināmu uzņēmību un iemieso kādu noteiktu versiju.
[User Picture Icon]
From:[info]scorpse
Date: 12. Februāris 2014 - 12:41

Re: Of shoes - and ships - and sealing wax

(Link)
Nūū, par Rīgas sargiem un Titāniku pastāv Objektīvā Patiesība, piķis viņu.
[User Picture Icon]
From:[info]sirdna
Date: 11. Februāris 2014 - 12:27
(Link)
ii un iii ir drusku, drusku, drusku sajēdzīgāki. Tikai drusku, bet tomēr.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba