Pilnmēness nogurdinātie - Komentāri

About Komentāri
19. Aprīlis 2012 - 23:25
kā parasti, eksistē rakstītie noteikumi un nerakstītās "normas" kā ļaudis komunicē, sadarbojas etc. savā starpā. Kā lai to nosauc "profesionālā kultūra", vai? Vari izmācīties skolās un augstskolās, bet tik un tā "iekļaušanās" darba kolektīvā ir kas tāds, uz ko skolas solā iegūtās zināšanas pārāk tieši neattiecas. Tādus parametrus kā ādas krāsa vai acu griezums īsti nenoslēpsi (it kā jau balina un taisno tos matus, operē līkos degunus), bet es neredzu iemeslu, kamdēļ būtu jāslēpj citas savas tikpat būtiskas identiātes komponentes. tamdēļ ka vieglāk noslēpt? Skaidrs, ka "es guļu ar puikām" vai "es guļu ar meitenēm" nav pirmais, kas tiek paziņots, ierodoties darbā, bet arī pašsaprotams ir, ka starpcilvēku komunikācija ir kas lielāks, nekā profesionālais rāmis vai konkrētais darba uzdevums un ir orgaiska augstākminētās "profesionālās kultūras" daļa.

p.s. heteroseksuālā seksualitāte ir iestrādāta visos stūros un malās. tas ir "valdošais diskurss" tamdēļ šķiet tik pašsaprotams (un daudzos brīžos nemaz neredzams, piem., sievietei birojā ir daudz lielākas profesionālās izredzes, ka tā ģērbjas lietišķā kostīmā ar svārkiem, nevis lietišķā kostīmā ar biksēm) kā "norma", pret kuru mērīt to, kas tālāk tiek nodēvēts par "devianci".
skaidrs, ka homo kopiena var izvērst tādu pašu diskriminējošu taktiku, kā hetero. ASV 50-70 tam ir uzskatāms piemērs ar all-homo biznesiem, networkiem etc.
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba