Par vīriešu pieeju ēdienu gatavošanai |
Par vīriešu pieeju ēdienu gatavošanai | 23. Jan 2012 @ 21:37 |
---|
From: | unpy |
Date: |
23. Janvāris 2012 - 21:59 |
|
|
|
(Link) |
|
Man ir kaut kā tā, ka izlasu receptes pa diognāli un tad mēģinu taisīt "pēc izjūtas". Tas gan, iespējams, izskaidro, kālab tos manis gatavotos ēdienus, kurus neesmu labi bieži gatavojis iepriekš, ēdu tikai es pats.
Jā, man arī tā, bet nu pirmo reizi ko taisot cenšos tomēr vairāk pieturēties pie sākotnējā. Šīvakara gadījumā tiešām blenderis būtu visai noderējis, jo tagad, piemēram, zupā ir ingvera gabaliņi, kas ir paši par sevi, bet blendējot būtu sajaukušies kopā ar visu pārējo, dodot garšu visai zupai, nevis tikai tad, kad uzkož. :)
From: | unpy |
Date: |
23. Janvāris 2012 - 22:35 |
|
|
|
(Link) |
|
Īsumā, skaidrs, vislabāk ir visu sablenderēt un taisīt biezzupu.
|
|
Top of Page |
Powered by Sviesta Ciba |