Pilnmēness nogurdinātie - Komentāri

About Komentāri
11. Janvāris 2012 - 19:25
pirmkārt :) es informāciju uztvertu ne tikai tajā,ko man stāsta, bet vērojot. iespējams, ne vienmēr pareizi, taču atļaušos piezīmēt,ka atzīstu tādu lietu kā sieviešu intuīcija.

(starpkārt - es pieņemu,ka viedokļi atšķiras, es pat cenšos respektēt tos,kas atšķiras no mana-pareizā un nevienam citam to neuzspiežu)

otrkārt - par to "mūsdienu sabiedrību" - es tomēr domāju,ka atšķiras gan savās egoisma izpausmēs, jo tiiiik daudz ierobežojumi un morāles normas ir iespējams neievērot. neko no iepriekšējām dzīvēm neatceros, negribu izdarīt virspusējus spriedumus, bet domāju,ka šobrīd daudzas lietas,ko agrāk slēpa un klaji neizrādija, šobrīd iet vaļā uz urrā un tas tomēr maina domāšanu un lietu uztveri.
ja par partneratiecībām - tad agrāk bija knaši jāapprecas, tagad daudzi dzīvo ar domu,ka "mani gaida kautkas labāks", pamēģina vienu, pamēģina otru un - tam taču pamatā ir tas,ka "es,es esmu pelnījis vislabāko, bet kamēr nāks tas vislabākais, es ļauju tev mani izklaidēt" - es to uztveru kā patērētjsabiedrības egoismu.

par apšņākšanu - es esmu bijusi abās pusēs,bet ne par to ir runa.
tagad Tu izdari virspusēju secinājumu,ka es kautko izvēlos saklausīt. nai, esmu katastrofāli zaudējusi spēju diskutēt par ko vairāk kā "sitā žakete neiet pie kurpēm", bet nu esi labs cilvēks,parunā ar mani , man atnāks vaļā. pagaidām jāpiecieš nesaprotami vervelējumi. suns Funs un vējš nav nekāda pasaka.
es mēģināju pateikt drīzāk to,ka, lai izdotos šādas attiecības, abām pusēm jābūt sasniegušām zināmu saprašanas un brieduma līmeni(kas nekādi nesaistās ar vecumu gados) . es ļoti maz apkārt redzu spēju pieņemt citus tādus kā viņi ir, un tas IR tikai cilvēcīgi. savstarpējā atbalstā ir nepieciešams līdzsvars, nevar tikai ņemt vai tikai dot, bet attiecības nevar būvēt tikai sausi un racionāli, nevar iemīlēties cilvēkā tikai tāpēc, ka , lūk, šeit iespējams balanss. tāpēc, mandomāt, apkārt ir tik daudz neveiksmīgu savienību.
ja tas būtu tik vienkārši, daudz kas kļūtu vienkāršs, bet whom-ever-you-believe-in acīmredzot negribēja,lai būtu vienkārši.

un es pazudu kautkur tulkojumā, jau atkal."zeme,zeme - vai jūs mani uztveriet?"

Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba