Pilnmēness nogurdinātie - Kam skanēs kas.

About Kam skanēs kas.

Previous Entry Kam skanēs kas.18. Dec 2011 @ 15:57 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]helvetica
Date: 19. Decembris 2011 - 13:57
(Link)
hh, iemesls, kamdēļ es sāku piesieties ir tieši tas, kas te demonstrējas un ko es parasti sastopu pie vīrieškārtas cilvēkiem, proti "vai mana ietekme, lai vai cik niecīga, uz pasauli ir [..]", jeb kādā citā formulējumā "gribētu, lai aiz manis paliek kaut vai zemsvītras piezīme vēstures grāmatā".
tiesa, ja "ietekme uz pasauli" ir domāts kaut visniecīgākā (uztaisītas pusdienas ģimenei un izskolots bērns), tad jau iepriekš atvainojos par kārtējo pārpratumu, bet visādi citādi šāda savas 'pēdas' atstāšana pasaulē man izraisa noteiktas asociācijas :)
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 19. Decembris 2011 - 14:29
(Link)
Jā, ja cilvēkam sniedz gandarījumu uztaisīt pusdienas ģimenei un izskolot bērnu, tad, manuprāt, tas pilnībā kvalificējas. :) Vai, teiksim, iekopt pie mājām puķu dobi. Cita lieta, ka varbūt ir pašam sajūta, ka var/vajag/gribās kaut ko citu, un tad jau šo sajūtu arī vajag nočekot tomēr.

Runa nav tik daudz par savu pēdu, kā liecību tieši par sevi, bet par pēdu kā vispārēju sajūtu, vai tas, ko es daru (lai vai cik lokāls un nosacīti maziņš), saskan ar to, kurā virzienā es gribētu, lai pasaule mainās. Un, protams, vai mani priekšstati par to, kāda pasaule ir laba, ir daudzmaz adekvāti. Respektīvi, vai pasaule ar puķudobi pie manas mājas priekš manis ir labāka par pasauli, kur tā vietā ir dubļu plančka.
[User Picture Icon]
From:[info]helvetica
Date: 19. Decembris 2011 - 16:18
(Link)
ok, tad viss saskan

kā tas nākas, ka mēs domājam par vienu un to pašu, bet Tevis rakstītajā es izlasu kko pilnīgi pretēju? (tiesa, nav tik slikti, kā ar dažiem citiem, kuru rakstīto es vispār nesaprotu/neuztveru) :)
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 19. Decembris 2011 - 16:56
(Link)
Nu, lai vai cik tas banāli nebūtu, bet acīmredzot nonākam pie vieniem secinājumiem pa dažādiem ceļiem. :)
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba