Pilnmēness nogurdinātie - Cake, and grief counseling, will be available at the conclusion of the test.

About Cake, and grief counseling, will be available at the conclusion of the test.

Previous Entry Cake, and grief counseling, will be available at the conclusion of the test.21. Aug 2011 @ 12:37 Next Entry
Filma ir tikai filma. Grāmata ir tikai grāmata.

Un spēle pilnīgi noteikti ir tikai spēle.

Atskaitot Portal.

Svilinoša parafrāze par maldīšanos pa tukšiem prāta/attiecību labirintiem, kuros tu esi katrreiz noreducēts līdz žurkas līmeņa izejas atrašanai no konkrētās situācijas, kamēr fonā tevi uzmundrina maigas balss Cits(AI), te draudot, te solot, un visu laiku melojot. Un kad tu beidzot esi ticis līdz saknei, salauzis labirintu konstruētāju un izrāvies no pazemes sterilajiem labirintiem atkal pasaulē, tevi sasniedz beigu dziesma no AI:

http://www.youtube.com/watch?v=X4yhcla0bUo

I am not even angry.
I am being so sincere right now.
Even though you broke my heart.
And killed me.
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]rasbainieks
Date: 21. Augusts 2011 - 15:41
(Link)
oh, the cake is a lie.
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 21. Augusts 2011 - 18:03
(Link)
Indeed!

Bet man jau tā spēle bija gadiem, un es pat savulaik pagāju to un domāju, ka viņa ir tāda, nu, nekāda...

un tad šitāda katarse beigās.
[User Picture Icon]
From:[info]kautskis
Date: 21. Augusts 2011 - 19:30
(Link)
Sensenos laikos, tik senos kā 5.25 collu disketes un EGA, bija tāda manta kā Alter Ego (var uzmeklēt internetā un pat uzspēlēt smārtfōnā). Grafika bija smieklīga, diezgan leima pat uz EGA spēļu fona, bet geimplejs bij nenormāli aizgrābjošs un mudināja aizdomāties par lietām.

Savukārt mazliet nesenākos laikos, kad visa pasaule jau bija mazliet apraduse ar CD-ROM un VGA un otrais pentiums skaitījās nenormālākais cutting edge, parādījās The Last Express, kas -- un es līdz šai baltai dienai esmu par to pārliecināts -- ir un paliek visu laiku izcilākā spēle, kas ne tuvu nav tikai spēle. Viņa ir aplam samuhļīta, tur ir simt un viena iespēja visu salaist dēlī, turklāt daži nepareizie atrisinājumi ir jūtami patīkamāki par pareizo -- bet, uh, kad tu visu esi izspēlējis līdz galam, tad tev labs laiciņš paiet, kamēr tu atgūsties no tās mākslinieciskās katarses, kas tevi nupat sagrābuse. Turklāt, lai gan spēle drīz varēs svinēt piecpadsmit gadu jubileju, viņas grafika neizskatās tik šausmīgi bezcerīgi novecojusi kā citām tā perioda spēlēm -- bet skaņa vispār ir aujeķ.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba