Pilnmēness nogurdinātie - Fitoterapija palīdz pret visu!

About Fitoterapija palīdz pret visu!

Previous Entry Fitoterapija palīdz pret visu!2. Jun 2011 @ 16:51 Next Entry
Var jau būt, ka Bērziņs būs sakarīgs prezidents. Galu galā, ko var pateikt par cilvēku, ja tas izvilkts no azotes nedēļu pirms vēlēšanām. Bet nu iespaids, protams, ne pārāk labs. Es te pirms pāris dienām salīdzināju Zatleru ar Ilvesu. Kurmetējais igaunis man patīk dēļ viņa publiskās runas spējām. Jāsaka, par Bērziņu iespaids ir tomēr sliktāks nekā par Zatleru, neskatoties uz pēdējā kokainumu. Ilvesam izdodas radīt nepiespiestas nopietnības un dažkārt vieglas jautrības iespaidu. Par Bērziņu rodas iespaids, ka viņš knapi valdās, lai mums kā čomiem nepastāstītu kādu pajēlu anekdoti.

Ak jā, skaidrs arī, ka klausīties radio un lasīt portālus šai sakarā ir kā šķirstīt ilustrēto žurnālu "Next" vai "FHM" vai ko tādu -- liela deva ar liekvārdības ūdenī atšķaidītu devu vispārzināmā.
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]martcore
Date: 2. Jūnijs 2011 - 17:10
(Link)
neskatoties uz pēdējā kokainumu
------------------
es, protams, izlasīju tā, kā vajadzēja izlasīt :))
http://lurkmore.ru/%D0%9A%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D1%83%D0%BC
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 2. Jūnijs 2011 - 17:10
(Link)
:D
From:[info]unpy
Date: 2. Jūnijs 2011 - 17:13
(Link)
Ai. Tas taču viss ir štrunts. Bērziņš, Zatlers, kāda starpība? Bērziņš nosauks Nepareizo premjera kandidātu? Muļķības. Viņam nav citas iespējas, kā nosaukt to, par kuru vienosies konkrētā koalīcija.

Tas pat ir ārkārtīgi labi, ka Zatleru neneitralizēja, viņu pārvēlot. Ja viņš saņems dūšu, pieaicinās Sudrabu, Maizīti, vēl kaut ko - smukas vēlēšanas varētu sanākt. Vēl zinu kādus divus salīdzinošus svaigumus, kas parādīsies pie apvāršņa - rasklads varētu pamainīties daudz jaukāk, nekā tagad izskatās.

[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 2. Jūnijs 2011 - 17:15
(Link)
Jā, piekrītu.
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 2. Jūnijs 2011 - 17:21
(Link)
Starp citu, varbūt tagad būtu īstais laiks Vienotībai arī atkāpties no valdības un nomest varu tad arī šim SC+ZZS blokam pie kājām līdz referendumam?
From:[info]unpy
Date: 2. Jūnijs 2011 - 17:25
(Link)
Riskanti. Pirmkārt, Vienotība, ja visu pareizi saprotu, grasās intensīvi virinat satversmi tā vietā, lai mierīgi sauļotos un visus palaistu brīvdienās, otrkārt - vēlētāju atmiņa ir +/- 3 mēneši. Liels risks, ka ne tikai neaizmirsīs šmuces, bet vēl piemetīs klāt kuģa stūres pamešanu vētras apstākļos.
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 2. Jūnijs 2011 - 17:28
(Link)
Uhu.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba