Pilnmēness nogurdinātie - A la futura!

About A la futura!

Previous Entry A la futura!25. Mar 2011 @ 12:38 Next Entry
The best-selling independent author on the Amazon Kindle store is reportedly pulling-in $2m (£1.2m) a year by self-publishing her books.

26-year-old Amanda Hockling, who does not have a major publishing deal, is able to take home 70 per cent of the sale-price from her books, with Amazon taking a 30 per cent cut from each sale.

Hockling is selling 100,000 copies of her books per month and sells full-length novels and novellas for between 99 cents and $2.99 and produces new content on a regular basis to ensure high turnover.

http://www.techradar.com/news/internet/26-year-old-becomes-millionaire-self-publishing-on-kindle-store-931963
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]helvetica
Date: 25. Marts 2011 - 13:38
(Link)
vai tagad jāgaida vanabī-miljonāru produkcijas pieplūdums un pāŗpludinājums? Līdzigi kā ar jūtūbes "TV diktoriem" mājas krēslā..
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 25. Marts 2011 - 14:03
(Link)
Tādi jau tagad pašpublišingā ir bijuši vienmēr, vēl pirms e-grāmatām -- kopš lulu.com un līdzīgu izdevēju rašanās, un noteikti vēl agrāk.

Kas priecē, ir tas, ka pa 10 gadiem, kurus eksistē, piemēram, tas pats lulu, viņos publicētās grāmatas ir ievērojami kāpušas vizuālajā un saturiskajā ziņā.

Domāju ar e-grāmatām būs tas pats -- goldrush un pēc tam kā normāla platforma.
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 25. Marts 2011 - 14:07
(Link)
Kas būs acīmredzot arvien vairāk vajadzīgs, ir grāmatu apskatnieki, piesaistīti konkrētajai platformai (lulu, B&N, amazon). Šinī gadījumā viņu mērķis nebūs vis slavināt visu, kas vien platformā atrodams (jo platforma principā neiegulda savus līdzekļus izdošanā), bet palīdzēt potenciālajiem lasītājiem atlasīt no tās mežonīgās kaudzes ar sēnalām.
From:[info]hessin
Date: 25. Marts 2011 - 14:14
(Link)
kas varētu būt ekvivalents pašreizējiem izdevējiem, kuri izskatās vairs daudz nebūs vajadzīgi. Tagad jau arī izdevēji atsijā zeltu. Vienīgi laikam šie vairāk par 30% savāc un ar visādiem līgumiem pakalpina rakstniekus.

+ var saprast, kāpēc izdevniecības pašas kūtras izdot e-grāmatas. Tajā pašā amazonē bieži (vismaz man bieži tā gadās) Kindle edition ir par ~$3 dārgākas, nekā _hardcover_ grāmatas. Tiem, kuriem nav jāmaksā par piegādi, neatmaksājas pirkt.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba