Pilnmēness nogurdinātie - Bet nu jūs man parādiet lūdzu

About Bet nu jūs man parādiet lūdzu

Previous Entry Bet nu jūs man parādiet lūdzu30. Sep 2010 @ 15:18 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]indulgence
Date: 30. Septembris 2010 - 22:58
(Link)
Nuss, ja pēdējo 20 gadu virzības vektors šķiet pieņemams, tad viss kārtībā. Galu galā dumji būtu pārprofilēties ļaudīm, kas nu jau ir profesionāli politiķi - labāk tomēr lai turpina līdzšinējo darbu, nevis man zobus ārstē. :)

Lai gan, ja meklē personālijas, tad Kalnietes loma dievzemītes iesaistīšanā Irākas okupēšanas operācijā varbūt ir visnotaļ pieņemami (nezinam jau visus par un pret, kas lika pārkāpt starptautisko likumdošanu utt.) - uzvarētājus nesoda, kaut padārgas tās spēlītes. Taču publiskas uzstāšanās laikā nosaukt Francijas un Vācijas ārlietu ministrus par nekompetentiem bija... nu ne visai diplomātisks gājiens. Berlīnē un Parīzē, starp citu, to atceras. Arī tas būtu štrunts - nu esam iedalīti citā "draudzības kapacitātes" kategorijā un netiekam uzskatīti par pilnvērtīgiem partneriem, bet gan par sava veida "piekto kolonnu" - nieki tas viss. Aber kā mantkārīgam žīdam šodien lasīt avīzē, ka dievzemītei gājuši secen kādi 3 miljardi ES līdzekļu tikai tāpēc, ka neesam pratušies tos "apgūt", un atceroties, ka viņa 2003. gadā kā stulbu noraidīja ideju, ka ar steigu jāizveido pēc Polijas parauga ES fondu izpētes un apgušanas nodaļu, lai pēc iestāšanās varētu izmantot visas iespējas, zinātu ko kas un kā - vo tas gan sāp. Šitāds čungurs secen aizgājis babuļa ambīciju un tuvredzības dēļ! :[

Pirms laika jau paudu izbrīnu, ka neviena skribentu komanda (galu galā tā viņu maizīte, ne mana) nav tādā kā vikipēdiskā šķirklī apkopojusi visu, ko pašmāju politiķīši solījuši, darījuši. Nu tādu publisko izteikumu un darbību īso dosjē. Man domāt, tas visnotaļ būtu noderīgs resurss.
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 1. Oktobris 2010 - 08:36
(Link)
jā, pagaidām tikai par Šlesi... http://ainarasolijumi.lv
[User Picture Icon]
From:[info]indulgence
Date: 1. Oktobris 2010 - 10:08
(Link)
Un arī tur diemžēl atsauču trūkst. Daļu atceros pats dzirdējis, taču tik un tā neskādētu datums un medijs vai vieta. Bet būtu labi par visiem - ierosinātos likumprojektus, solītos solījumus, darbības (lai lasītājs pats vērtē, tīk vai nē). Citādi tāda leļļu parāde: visi zina vaigā, bet neviens nezina, ar ko nodarbojas.
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 1. Oktobris 2010 - 10:13
(Link)
nē, nu ir arī http://solijumi.lv/

bet tur neesmu sen skatījies.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba