Pilnmēness nogurdinātie - Komentāri

About Komentāri
30. Septembris 2010 - 16:30
Vispār tas kaut ko runā par LV polītisko kultūru, ja tas, ka kādam nevar atrast acīmredzamas korupcijas pazīmes, skaitās liels sasniegums. Pēc idejas tai būtu jābūt pamatprasībai.

Ja tā nopietni, tad pie argumentiem "kāpēc ne Vienotība" es uzreiz varu iedomāties:

1) Neskaidra nodokļu sistēma. Vienbrīd saka, mainīsim šitā, otrreiz saka, darīsim tā -- tas nekādi neuzlabo to mītisko parādību, ko sauc par "uzņēmējdarbības vidi";

2) Izgājienu ar pensijām. Piedodiet, tā nu bija milzu, milzu kļūda. Gan pī ār iebojāja, gan, vēl vairāk, deva pamatīgu triecienu Latvijas ekonomikai. Agrāk tie pensionāri kaut kur strādāja, saņēma papildu naudiņu un to tērēja, tā sildot Latvijas ekonomiku. Tagad viņi pārliecinoši dzīvojas tikai un vienīgi valsts maizē;

3) Nepietiekami konsekventa reformu īstenošana — daudzas lietas paliek pusratā un kaut kur izčākst, ir pateikts a, bet neseko b. Skaists piemērs ir administrātīvā reforma.

4) Arī pats Vienotības sastāvs šķiet drusciņ mākslīgi taisīts — vispirms atšķeļamies no JL, pēc tam atkal ejam draudzēties, aizmirsīsim par ideoloģiskajām nesaskaņām.

Saprotiet pareizi, uz kopējā fona Vienotība izskatās bezmaz vai kristāldzidri. Bet tas drīzāk liecina par visnotaļ niecīgo izvēli.
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba