Pilnmēness nogurdinātie - Komentāri

About Komentāri
19. Novembris 2009 - 08:50
Nununu. Padomju laiki nebija nedz labāki, nedz sliktāki. Tie bija pavisam savādāki. 20 gadus neesmu tajos nodzīvojis, bet 19 gan. Lielāko daļu no tiem bez siltā ūdens dzīvoklī vispār, daļu - ar kopējo sauso ateju kāpņu telpā:))

Cita starpā, ja distancējas no tualetes papīra un visa kā cita trūkuma, bija arī būtiskas priekšrocības. Komunālo maksājumu niecība un bezdarba neesamība, piemēram. Vai bezmaksas medicīniskā palīdzība un izglītība. Tak tas tā. Tās ir priekšrocības, ko cilvēki ar pretenzijām uz vidusslāni(tādi kā Tu vai es) nenovērtēja nedz toreiz, nedz tagad novērtētu.

Dajebkurā gadījumā - ir pagājuši daudzi gadi. Atgādināšu, ka pirmie "kooperatīvi" radās nebūt ne neatkarīgās Latvijas, bet gan vēl PSRS laikos. Arī pirmās importa cigaretes un sadzīves tehniku varēja brīvi nopirkt vēl PSRS sastāvā esot. Arī automobīļus. To, kā būtu bijis tagad, neviens nezin:))

Manuprāt, būt PSRS sastāvā vai būt ES sastāvā - principiālas atšķirības cilvēkam, kurš rimti urbina savus Maslova piramīdas pirmos divus pakāpienus, nav:))
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba