Pilnmēness nogurdinātie - Failure reading drive KR:

About Failure reading drive KR:

Previous Entry Failure reading drive KR:4. Feb 2009 @ 01:11 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]kautskis
Date: 4. Februāris 2009 - 02:33
(Link)
Ja par PS, tad diezgan daudzi nav, lai viņiem vieglas smiltis. Un tiem, kas tagad paliek pilngadīgi, par tiem laikiem jau ir gana vāra nojausma. Bet vispār jā — lielākā Latvijas daļa labi atceras, kā izdzīvot skarbos laikos. Tas dod cerības, ka šoreiz būs vieglāk.

Ja runa par bankām — tur nu ir jāskatās, kādi tie kredīti. Patēriņa kredītus un kredītkartes izsniedz(a) bez nodrošinājuma — ja tos nemaksā, tur nekā atņemt nevar. Bankai atliek tikai zvanīties, piesaukt parādnieka sirdsapziņu (kas, pieņemu, tagad klusē) un draudēt ar ierakstīšanu Latvijas Bankas parādnieku sarakstā, kur tāpat tūliņ būs puse Latvijas un tātad nebūs īsti nekādas jēgas tādu sarakstu turēt — tam jau galvenā doma bij, ka tevi tur ierakstīs un neviens tev vairs nedos kredītu. Nu, nebūs tā, ka pusei Latvijas vairs neviens nedos kredītus. Hipotekāro kredītu un līzingu, kam ir nodrošinājums — skaidrs, tur var to māju vai mašīnu atņemt un mēģināt pārdot. Bet sakiet, lūdzami, kas viņu pirks? Neba nu bankas pašas to neapzinās, tāpēc diez vai gaidāmas masveida izlikšanas uz ielas.

Visbeidzot, situācija ne tuvu nav tāda kā deviņdesmitajos. Tolaik robežas bija ciet — tagad tādu vispār nav, ja nepatīk te, vari braukt prom. Skaidrs, neviens mūs nekur tā īsti negaida, bet, ja kādā valstī sākas visādas trakas lietas, vidusmēra pilsoni īsti neinteresē, vai kāds viņu kaut kur gaida — viņš mūk tāpat.

Tātad — man ir lielas aizdomas, ka nebūs trakāk par to, kā jau ir bijis. Bet katram gadījumam — sapērcies konservus, makaronus un tamlīdzīgu ilgi glabājamu pārtiku. Var noderēt :)
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba