Better jungler wins

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:05 am: https://comicbook.com/gaming/2018/09/07/the-witcher-netflix-series-ciri-white-changes/

es protams neesmu kā te daži (muh DŽŪVS HOLLIVŪD), bet nu wtf. es brīnos, ka gredzenu pavēlniekā vēl 17 gadus atpakaļ (liekas kā vakar, bet gadi skrien kā stirnas bļeģ) tādas problēmas nebija.

Tags: ,

Comments

[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:September 8th, 2018 - 12:12 pm
(Link)
Bļaģ, viss viņiem jāņem un jāsapiš. Pilnīgi sāk besīt nigeri un azni.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:September 8th, 2018 - 01:10 pm
(Link)
Lel 'es jau neesmu kā te daži'. Nebaidies un priecājies, Dievzemītē tev pagaidām nav jābaidās par savu ādu for pointing out the obvious. Viens no iemesliem kāpēc 'daži labi' vēlētos šādu status quo saglabat un nepieļaut jebkāda veida cenzūras/sociālo inženieringu.
[User Picture]
From:[info]batou
Date:September 8th, 2018 - 05:39 pm
(Link)
muhi otdeļno ot kotļet. apjukums par šito nav bailes par kaut ko, it sevišķi jau pie mums?! var jau būt ka kaut kad nākotnē kebabu cepēji kļūs tik daudz ka nāksies par to to baidīties, bet pagaidām pie mums lielākais drauds ir austrumu pusē. un kā jau rakstīju pie mums nav arī nekāda sakāpināta/uzbudināta sociālā taisnīguma platformas (izņemot tos dažus indivīdus, kuri kad vācijā sākās "refugees welcome" organizēja tādu kā atbalsta pasākumu tam pie MK, bet tie bija tik mazā skaitā ka neviens ne ausi necēla).

jautājums nav par to kas pie MUMS ir, bet par to kas pie VIŅIEM notiek. es domāju ja paši poļi filmētu pa netflix naudu šito tad tādas huiņas nebūtu (cik zinu viņiem esot kaut kāda 90os filmēta filma ar briesmīgiem efektiem un visu pārējo).

un nevajag man jodas (zaļā gnomika) tekstu "confusion leads to anger, anger leads to hate". man vajag vienkārši loģisku izskaidrojumu kāpēc notiek šitais. jo mērķauditorija witchera sērijām būs tā pati kas game of thrones un got ir pāris forced pepo of colo, kuri nespēlē galvenos personāžus.

var jau būt ka tas "obvious" tai producentei kaut kur lapiņā ir uzrakstīts moš dos atbildi caur medijiem. maz jau ticams gan.

bet es nekad nebūšu pret jews. vienalga vai tie ir jews in hollywood vai jews kuri močī ēģiptiešu pilotus krievu migos. jā var jau teikt, ka viņi tur dalās (ashkenazi bija tie sliktie ja?) bet tā ir vienīgā valsts tuvajos austrumos par kuru ir sajūta ka vismaz kaut kāds progress notiek.

īsāk sakot es neticu hidden agendas, bet gaidu loģisku attaisnojumu no tās producentes. un kad būs kaut kāda atbilde tad var diskutēt tālāk.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:September 8th, 2018 - 06:22 pm
(Link)
Bļinn calm down. Žīdu neimošana jau pēdējos laikos kļuvis par humoristiskju kekisku mēmu. Man noteikti liekas, ka viņi ir ultranacisti, kas vienmēr cīnīsies par sevi un pret gojiem, bet tas nenozīmē, ka man ir kaut kāds iracionāls naids.
Attiecībā uz seriāli un daudziem citiem absurdiem notikumiem (kaut vai bēdīgi slavenā geimergeita) tur ir t.s. identitāšu politika, kas šobrīd dominē kā politikā tā sociālajos tīklos. To 100% rada nu-marksisti. Starp viņiem ir daudz žīdu un daudz 'balto' (rases ir sociāli konstrukti, atceramies). Man Riebjas jebkura veida sjw izpausmes un kas ir interesanti, ka Izraēlas šī brīža galva (Netanjahu) ir totāli naidīgs SJW patriarham Sorosam, kas ir viņa zemļaks. Jā viss tik tiešām ir samērā nevienkārši.
Man liekas, ka galvenā Rietumu problēma ir tas, kas jebkad tika atļautas kreisās ideoloģijas un netika 'nobanotas' līdzās ar nacismu. Diva veida totalitāri sociālismi ar 1pret1 identisku iekšpolitiku. Vienīgā starpība, ka komunnisti vinnēja, bet nacionālisti zaudēja.
Tam ir netiešs sakars ar šo absurdo incidentu. Tikai kreisajiem varētu ienākt prātā, ka 'baltais personāžs' nav adekvāts sižetā, kas ir vēsturiski balts un pat nezina par kaut kādu citu rasu pārstāvjiem.
Powered by Sviesta Ciba