Better jungler wins

[info]gnidrologs @ 06:22 pm: Bļinn calm down. Žīdu neimošana jau pēdējos laikos kļuvis par humoristiskju kekisku mēmu. Man noteikti liekas, ka viņi ir ultranacisti, kas vienmēr cīnīsies par sevi un pret gojiem, bet tas nenozīmē, ka man ir kaut kāds iracionāls naids.
Attiecībā uz seriāli un daudziem citiem absurdiem notikumiem (kaut vai bēdīgi slavenā geimergeita) tur ir t.s. identitāšu politika, kas šobrīd dominē kā politikā tā sociālajos tīklos. To 100% rada nu-marksisti. Starp viņiem ir daudz žīdu un daudz 'balto' (rases ir sociāli konstrukti, atceramies). Man Riebjas jebkura veida sjw izpausmes un kas ir interesanti, ka Izraēlas šī brīža galva (Netanjahu) ir totāli naidīgs SJW patriarham Sorosam, kas ir viņa zemļaks. Jā viss tik tiešām ir samērā nevienkārši.
Man liekas, ka galvenā Rietumu problēma ir tas, kas jebkad tika atļautas kreisās ideoloģijas un netika 'nobanotas' līdzās ar nacismu. Diva veida totalitāri sociālismi ar 1pret1 identisku iekšpolitiku. Vienīgā starpība, ka komunnisti vinnēja, bet nacionālisti zaudēja.
Tam ir netiešs sakars ar šo absurdo incidentu. Tikai kreisajiem varētu ienākt prātā, ka 'baltais personāžs' nav adekvāts sižetā, kas ir vēsturiski balts un pat nezina par kaut kādu citu rasu pārstāvjiem.

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba