Better jungler wins

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:47 pm: nu pēc tiem helsinkiem ir jāsecina ka tramps tomēr ir vairāk negatīvs nekā pozitīvs tam ko es redzu kā futūūūūrrrrr. jā vācijai vajadzētu 2 reizes padomāt par nordstream "THE SECOND COMING", bet bļeģ tā mēģināšana atsūkāt vienai no visatpalikušākajām valstīm pašlaik pasaulē krievijai ir ¯\_(ツ)_/¯

Tags:

Comments

[User Picture]
From:[info]pzrk
Date:July 19th, 2018 - 01:30 am
(Link)
Jā, es arī tā padomāju, ka tas gan bija vērtīgi iebakstīt Eiropai par Nordstream un atkarību no Krievijas. Pārējais viss gan ir viens liels facepalm.
[User Picture]
From:[info]batou
Date:July 19th, 2018 - 05:03 am
(Link)
man tas feispalms ir permanents jau kopš 2014. es tā īsti nesaprotu kāda huja pēc krieviem tas viss ir/bija vajadzīgs, bet no otras puses - nu ja grib atgriezties tajā psrs, laikam jau tomēr viņi ir cieši to nolēmuši un mums atliekt tikai nodrošināties (cik nu tas ir iespējams) pret to
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:July 20th, 2018 - 11:22 am
(Link)
Kā tieši notika mēģinājumi atsūkāt? Citāti? Vai vienīgais iemesls ir tas, ka Tramps nevēlas uzspridzināt pasauli savstarpējā atomkarā or smth (tas, par ko nepārtraukti sapņo dēmonkrāti un viņu minjoni)?
[User Picture]
From:[info]batou
Date:July 21st, 2018 - 12:42 am
(Link)
savstarpējs atomkarš ir pilnīgas muļķības, lielākā daļa krievijas "elites" pieder dažādi īpašumi rietumos + lielākā daļa viņu rodņas arī tur dzīvo. bet "i think hes a nice guy" par reālu "niceguy" (irony). putiņs takš ir parasts čikāgas baņģugāns un mēģināšana pielaizīties kriminālelementiem usually beidzas ne tajā labākajā veidā.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:July 21st, 2018 - 04:13 pm
(Link)
Tu tā arī nekonkretizēji kur bija pielaizīšanās? Varbūt gribēji, lai viņš padodas melu mēdiju fabrikācijām par krievu konspirācijām vēlēšanu sakarā un sāk runāt ka jā, bļeģ krievi te konspirēja? Not gonna fly, bozo. Tramps nav tik viegli manipulējams. Viņš pats ir manipulators.

Atgādināšu, ka visi iepriekšējie ASV prezidenti vizītēs arī bija ļoti pieklājīgi un korekti attiecībā uz PSRS/Krievijas gensekiem/prezidentiem un vice versa. Tajā skaitā Rūzvelts ar Čērčilu pret masu slepkavu un totalitāras iekārtas diktatoru, Staliņu.
[User Picture]
From:[info]batou
Date:July 21st, 2018 - 11:53 pm
(Link)
bet tur jau tā lieta - pasaule no ASV gaida ka nebūs šī te mūžīgā čupošanās ar visādām pabirām (arī tā saūda arābija). es saprotu, ka ir kaut kādi ieroču partneri kuriem var iesmērēt veco militāro tehniku (un tas ir normāli, pie mums arī tas pats ir - mums ir vecā angļu tehnika), bet lai teiktu ka viss ir normāli pēc 21 s arāba piedalīšanās 9/11 vai viss ir normāli ar krieviju pēc 2014 ir glupi. rūzvelts ar čērčilu bija spiesti čupoties ar staļinu jo paši bija kara stāvoklī, štati pašlaik kara stāvoklī nav. also, čērčils ir zināms staļina un komunisma pretinieks bijis, tā vismaz pēc kara viņš vismaz nebija charles de gaulle (effin franču komunisti).

nu nevajag krievijai pielabināties un "būt korektam", bet ir jārunā no spēka pozīcijām jo tikai to viņi saprot. kā tas bija sīrijā kur palaida tos tomahaukus kad vajadzēja, nevis ilgi dirsās. bet man liekas tur vairāk ir matisa nevis trampa nopelns.
Powered by Sviesta Ciba