/**\ mūldēšana, ibio... baj veganblackgayjewfeministiclyatheisticantifa -
April 9th, 2018
02:21 pm

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

(41 comets | Leave a comet)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]basta
Date:April 9th, 2018 - 07:41 pm
(Link)
Neiekrāpsi vietsēdību, ja pārcelsies uz Ungāriju?
From:[info]krishjaanis2
Date:April 9th, 2018 - 07:55 pm
(Link)
zini, bez mājām vēl ir tāda lieta, kā "pārvākšanās" - ja, teiksim, manu zemi pārpludina ar kvotu ceļā uzspiestiem muslimu migrantiem vai austrumu kaimiņš to padara neapdzīvojamu ar ķīmisko ieroču un kodolbumbu palīdzību, un ja es neko nevaru iespēt pret ienaidnieku, tad mierīgi drīkst pārvākties kaut vai Ungāriju, ja viņi mani pieņem un es apņemos kaut cik integrēties un spēlēt pēC mājas noteikumiem. varbūt ar laiku - ja vecās mājas būs zudušas, es Ungārijā atrastu sev v i e t u.
starp vietsēdību, majām un pārvākšanos nav nekādu pretrunu.
[User Picture]
From:[info]basta
Date:April 9th, 2018 - 08:04 pm
(Link)
Kas ir tava zeme?
Ja tu neko nevari iespēt pret ienaidnieku, tad vari pārvākties, bet ja kvotainie muslimi nevar, ja?

Ej, ārā, paelpo svaigu gaisu. Es šodien cenšos būt ļoti pieklājīgs, krišāni, ifjūnouvataimīnnacīt.

From:(Anonymous)
Date:April 9th, 2018 - 08:30 pm
(Link)
lai muslimi pārvācas, ja grib - un ja tas tiešām ir pamatoti (jo daudzos gadījumos nav, ekonomiskā migrācija ir pavisam cita lieta) - bet vēlreiz, v ē l r e i z speciāli bērniem: nav tikai subjekts, kas pārvācās, pretī ir subjekti, kas vai nu uzņem, neuzņem, laiž vai nelaiž svešinieku savā mājā un tas ir pilnīgi leģitīmi. ja ungāriem es neietu pie sirds, nezinu, kaut vai tāpēc, ka esmu luterānis, nevis katolis, viss kārtībā, chill, tie ir viņu noteikumi.

tas jau bija paredzams, ka runas par zemi, mājām, identitāti un migrāciju agrāk vai vēlāk izvilks nacīšu kārti. nožēlojami. oikofobiski.
[User Picture]
From:[info]basta
Date:April 9th, 2018 - 08:49 pm
(Link)
Vēlreiz un speciāli nacīšiem - nosacīti ļoti īsā laikā ungāri, nevienam neprasot atļauju, atmočīja no urāliem līdz geiropai, un, izstumjot un izslaktējot titulpamattautu, kurai dievs jau bija savu zemi devis, uzcēla apmetni, aizliedzot citiem tā darīt.
Ej paelpo.
From:(Anonymous)
Date:April 10th, 2018 - 12:42 am
(Link)
Vēlreiz un speciāli staļinistiem - nu un? ko tu ar to gribi teikt? vai tu implicē, ka, ja kāda eksotiska tauta no austrumiem šodien rīkotos (-jas) tāpat, tad vietējiem, balstoties savās nosacītajās, nepilnīgajās vēsturiskajās analoģijās, vajadzētu teikt - laipni lūgti, nāciet un izstumiet mūs! Dīvaini.
Jo pagaidām, līdz ar šo faktu uzskaitījumu, tu drīzāk apstiprini ungāru soļa leģitimitāti, zin kā, kareivīga tauta, iekaro zemi, dzīvo tur kādu ilgāku laiku, un - kas to būtu domājis - neiet prom, un citiem arī neļauj tur ienākt. šausmas, ne!
[User Picture]
From:[info]basta
Date:April 10th, 2018 - 02:42 am
(Link)
mazo, dumjo puisīt, tā kā vismaz man ar staļinu (brīnums, ka atkal par antisemītu nenosauci) nav nekā kopīga, jo brūnie un sarkanie fašisti - jūs visi vienādi, pieņemu, ka te runājies pats ar sevi. droši ej vien tālāk.
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:April 10th, 2018 - 10:36 am
(Link)
Nebeidz fascinēt šitas domāšanas veids -- ja kāds nav tas un tas, tad viņš pilnīgi noteikti ir attiecīgās lietas spoguļattēls. Un tad vēl tā pārliecība, ka spoguļattēls ir kaut kas pilnīgi atšķirīgs, jo skat, tas, kas man ir labajā pusē, tam tur ir kreisajā! Pieņemu, ka šādi ļaudis visi staigā ar bārdām, jo, lai noskūtos, nepieciešams saprast, ka spogulī esi tu pats.
Powered by Sviesta Ciba