?

« previous entry | next entry »
Nov. 7th, 2017 | 10:37 pm
music: Son Lux - Easy

Mani visu apzināto mūži ir nomocījis un aktīvi turpina ārdīt viens jautājums. Kas ir labāk - tiekties, triekties, sisties uz kaut ko īpašu, kaut ko ārkārtēju, kaut ko ģeniālu un beigās (sliktākajā variantā) attapties pie sasitas siles un nomirt vienai un izpostītai? Riskēt, jo labākais variants ir tas, kas iespējams padarītu šo dzīvi par dzīvojamu? Vai arī nomierināties, kontrolēt savas (neveselīgās?) ambīcijas, nobāzēties un būvēt dzīvīti, kā visi citi, ar cilvēkiem un lietām un ikdienas prieciņiem un tad (ļaunākajā gadījumā) nožēlot, ka izniekoju (iespējamo?) potenciālu un nodzīvoju garlaicīgu dzīvi, kura nav nesusi nekādu piepildījuma sajūtu un neatšķiras no miljards citu dzīvēm?

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {4}

Laba doma

(no subject)

from: [info]laba_doma
date: Nov. 7th, 2017 - 10:53 pm
Link

Man liekas, noliekot sev priekšā šīs divas izvēles, Tu sevi lieki ierobežo.

Reply | Thread


pieklājīgi vārdi neskatoties acīs

(no subject)

from: [info]barcelona
date: Nov. 9th, 2017 - 10:39 pm
Link

Jap, jap. Jābeidz domāt tik melnbaltās krāsās. Pelēkais ir tur, kkur.

Reply | Parent


(no subject)

from: anonymous
date: Nov. 7th, 2017 - 10:53 pm
Link

Pameklē fesibukā vai ienkārši iegūglē: 9 life lessons from Tim Minchin (angļu aktieris un šovmens) - reāli laba/ smieklīga, spēcīga viņam lekcija vienā universitātē. Un kā pirmais, ko viņš absolventiem saka, ir: DON'T have a dream. :)

Reply


putnu novērotājs

(no subject)

from: [info]_re_
date: Nov. 8th, 2017 - 12:02 am
Link

man šķiet, tas nav izvēles jautājums. pirmo dari, jo citādāk nespēj dzīvot. bet ja mākslīgi nolemsi doties šajā virzienā, drīz vien izsīks spēks, pārliecība utt.

Reply