30 Augusts 2015 @ 14:39
 
Ir vēl divas dienas laika, lai iesūtītu visus papīrus Fulbraitam, bet es te vēl sēžu un nevaru izdomāt savu maģistra tēmu. Biju jau vienu brīdi noskaņojusies uz HIV/AIDS slimniekiem, bet jo vairāk lasu pētījumus par to, jo vairāk saprotu, ka mani tas neinteresē tik ļoti, lai es būtu gatava pati to pētīt. Tad ienāca prātā doma par divine healing, bet pēc nevakcinētājiem un viņu nezinātniskās tuftas šaubos, vai varētu panest kaut ko līdzīgu.
Šitāds pilnīgs ideju vakuums man sen nav bijis, un sajūta ir vienkārši briesmīga - it kā viss entuziasms par studēšanu un antropoloģiju kopumā būtu atstājis mani tajā brīdī, kad es absolvēju universiāti. Un kaitinošākais ir apzināties, ka ir tik daudz fantastisku tēmu, ko pētīt, bet aizrautības un intereses vietā ir pilnīga vienaldzība. Gandrīz vai sāku domāt, ka nepieteikties vispār tam Fulbraitam un mēģināt atkal, kad būs jau īstais maģistra grāds.
 
 
( Post a new comment )
porcelāna lellīte[info]neraate on 30. Augusts 2015 - 17:54
sazvērestības teorijas? ekstremālie vegāni? tie, kas tagad dzīvo mežā un viss tjip ļoti eko (tas laikam ir tāds trends, vismaz pēdējos gados)? bēgļi/migranti un ksenofobija (rasisms, islamofobija etc. vienīgi baigā čerņa)? kaut kāda subkultūra kas nu pašai interesantāka. ajūrvēda un feminisms. vai sieviešu žurnāli/sabiedriskasi medijs un sieviešu tiesības/feminisms. divine healing jau ir ekstrēmi, vari sāks at vienkāršākām lietām - alt.med. nu tur homeopātija, osteopātija etc

man nav ne jausmas, ko ieteikt, jo nezinu, kas tevi interesē

nav jau nekur jāsteidzas, varēsi jau arī pēc tam, ja gribēs. vai varbūt pēc gada
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]echoes on 31. Augusts 2015 - 07:42
Kas skaitās "ekstremālie vegāni"?
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)