25 Aprīlis 2014 @ 11:06
 
Jautājums kūku cepējiem un zinātājiem - kas briesmīgs notiek, ja glazūrai nepieliek kukurūzas sīrupu, kā receptē teikts? Taisu to pašu Smitten kitchen šokolādes glazūru, un kā jau lielā daļā amerikāņu recepšu, vajadzīgs tas sasodītais kukurūzas sīrups, ko mūsu veikalos gan vēl neesmu redzējusi. Un nav arī liela luste to meklēt, ja godīgi.
 
 
( Post a new comment )
gamall[info]gamall on 25. Aprīlis 2014 - 11:21
cukurs, ūdens, maza liesmiņa, kamēr izkūst, un aidā. ir darīts.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
banderlogs[info]banderlogs on 26. Aprīlis 2014 - 12:37
nākamreiz varētu pat šito izmēģināt - šoreiz nospļāvos un neko neliku, bet sanāca bezgala labi. varbūt tas sīrups vienkārši dod spīdumu?
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)