banderlogs ([info]banderlogs) wrote 25. Aprīlis 2014, 11:06
Jautājums kūku cepējiem un zinātājiem - kas briesmīgs notiek, ja glazūrai nepieliek kukurūzas sīrupu, kā receptē teikts? Taisu to pašu Smitten kitchen šokolādes glazūru, un kā jau lielā daļā amerikāņu recepšu, vajadzīgs tas sasodītais kukurūzas sīrups, ko mūsu veikalos gan vēl neesmu redzējusi. Un nav arī liela luste to meklēt, ja godīgi.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.