03 Marts 2014 @ 16:48
 
sāk palikt ļoti, ļoti bail.
Tags:
 
 
( Post a new comment )
pelnufeja[info]pelnufeja on 3. Marts 2014 - 16:57
jā, man arī.
gan tāpēc, ka ir briesmīgi bailīgi un žēl par visiem tiem cilvēkiem, kas tur jau ir cietuši/cietīs, ies bojā utt, gan tāpēc, ka ir skaidrs, ka pasaule nereaģēs, tipa Krievija sadomās bombardēt Latviju, un tāpat nebūs reakcijas kā uz tām kara lidmašīnām, kas lido neatļautā teritorijā bez iespējas sazināties.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
banderlogs[info]banderlogs on 3. Marts 2014 - 17:03
+1
man tiešām nekad mūžā nebija ienācis prātā, ka es varētu piedzīvot kaut ko tādu. vienmēr likās, ka tās fotogrāfijas ar krievu tankiem Rīgas centrā pieder pagātnei. acīmredzot jau nē.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on 3. Marts 2014 - 17:15
tas izklausās absurdi, bet, kad es vēlu vakarā eju ar suni, un tad lido tā lidmašīna, kas ir pilnīgi normāli (to vienmēr var dzirdēt), man kļūst baisi no domas, ka tā drīz var būt pavisam cita lidmašīna.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
banderlogs[info]banderlogs on 3. Marts 2014 - 20:35
mēs laikam tiešām paliekam paranoiskas. :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]nesaprotami on 3. Marts 2014 - 23:52
ne jūs vienīgās, man jau kuro dienu ir tik ļoti bail, ka nekam īsti koncentrēties nevaru. un visdīvainākais, vai varbūt jāsaka - visparedzāmākais?, ir tas, ka tik ļoti maz informācijas ir par visu šo situāciju... un pat tā informācija, kura ir pieejama - kurš zina, cik tā patiesa...
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
banderlogs[info]banderlogs on 4. Marts 2014 - 00:15
ej nu sazini, vai no informācijas bagātības mēs būtu laimīgāki.
mani vairāk biedē, ka kaut kas līdzīgs notiks ar mums. ļoti, ļoti negribas domāt par tādu iespēju.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
Laba doma[info]laba_doma on 4. Marts 2014 - 01:10
Lasi teksta tiešraides Delfos un Tvnetā. Komentāros gan iet nav vērts: tur ir pilns ar SC troļļiem, kas sakarā ar šiem notikumiem no rīta līdz vakaram ar neskaitāmiem segvārdiem (īpaši iecienīti ir "latvietis", "Jānis" un citi pēc iespējas latviskāki) pilnā jaudā spamo par to, cik Krievija taisnīgi un cēli dodas aizstāvēt Krimas krievus pret pašreizējo fašistisko Ukrainas varu, kas to vien kārojot, kā nodarīt pāri etniskajiem krieviem. Ja ņem vērā, ka arī mums Latvijā ir liels skaits etnisko krievu un ka no Krievijas puses arī Latvijai itin bieži tiek veltīti apvainojumi fašismā, mēs ar ukraiņiem diezgan lielā mērā sēžam vienā laivā.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)