26 Janvāris 2016 @ 16:22
 
Novārītas grūbas, krāsnī apcepts puķkāposts ar turpat sagrillētām mandarīna šķēlēm, žāvētas dzērvenes un daudz, daudz balzāmetiķa/olīveļļas ir kaut kas super. Var vēl grūbu vietā ielikt tās pelēkzaļās (?) lēcas, garšo vienlīdz forši. Vienīgā nelaime, ka, verot vaļā to kastīti darbā, nāk tāda puķkāpostīga smaka, kas ir pavisam dīvaina.
 
 
( Post a new comment )
[info]imago_dei on 26. Janvāris 2016 - 18:07
man arī puķkāposts ļoti tīk un bietes galīgi ne, bet kkā pēdējā gada laikā sāku ar bietēm pamazām sadzīvot - zupās ok, bet, piem, vinegrets vēl tagad atbaida
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
authenticity[info]authenticity on 27. Janvāris 2016 - 00:36
laikam cilvēkus jāsāk dalīt 2 kategorijās - tie, kas heito puķkāpostu (count me in - vārītu puķkāpostu smarža un konsistence ir kaut kas atbaidošs) un tie, kas heito bietes :D
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on 27. Janvāris 2016 - 08:36
es generally heitoju abus divus, ja nav pagatavots Specifiski Pa Manam :D
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)