12 Oktobris 2015 @ 13:28
 
Man ir nelabs čujs, ka ar šito metodi, kur vistu vispirms 2 dienas tur marinādē, pēc tam kaltē istabas temperatūrā, lai tiktu vaļā no šķidruma iekšās, tas putns paliks sauss, bet bilde ir tik garšīga un sastāvdaļas tik garšīgas (sojas mērce+viskas salds un ķiploki ir bestestākā kombinācija ever) ka es nevaru, būs jāpamēģina. Plus vēl ir cerība, ka tai eko šmeko vistiņai, ko ar tēvu, pārvarot savus aizspriedumus pret to visu lietu, nopirkām, būs arī kāda nebūt garša.
 
 
( Post a new comment )
porcelāna lellīte[info]neraate on 12. Oktobris 2015 - 13:51
ziņo par rezultātiem!

/jums aizspriedumi pret vistām vai pret ekošemko?
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
banderlogs[info]banderlogs on 17. Oktobris 2015 - 14:56
tā arī neuztaisīju, jo esmu pārāk ēdelīga, lai uz ceptu vistu gaidītu 4 dienas, bet jāatzīst, ka pat eko šmeko garšo pēc Ķekavas gormoņu vistas parastās :/
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)