banderlogs ([info]banderlogs) wrote 12. Oktobris 2015, 13:28
Man ir nelabs čujs, ka ar šito metodi, kur vistu vispirms 2 dienas tur marinādē, pēc tam kaltē istabas temperatūrā, lai tiktu vaļā no šķidruma iekšās, tas putns paliks sauss, bet bilde ir tik garšīga un sastāvdaļas tik garšīgas (sojas mērce+viskas salds un ķiploki ir bestestākā kombinācija ever) ka es nevaru, būs jāpamēģina. Plus vēl ir cerība, ka tai eko šmeko vistiņai, ko ar tēvu, pārvarot savus aizspriedumus pret to visu lietu, nopirkām, būs arī kāda nebūt garša.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.