i love you i love you i love you - [entries|archive|friends|userinfo]
az

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[23. Sep 2009|16:33]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Roku zemi un domāju. Sergejs grib precēt manu māmiņu. Viņš ir gadus divdesmit jaunāks, nesmēķē, nedzer, daudz strādā, daudz domā. Un viņš saka, ka grib viņu par savu sievu un viss, jo viņa ir tik jauna un skaista. Un viss.
Ā, man nav žēl tētiņa. Ja vīrietis nenovērtē savu sievieti, tā nav viņa sieviete.
Linkjā/nē

Comments:
[User Picture]
From:[info]peggija
Date:23. Septembris 2009 - 21:12
(Link)
Man arī tā liekas. Ka nenovērtē- baigi sāpīgi. Un galvenais, ka tur jau tā mīlestības sāls, ka gribas censties otra dēļ. Bet ja nenovērtē, tad it kā gribas negribēt censties, a bet kur tad tā mīlestība. jēga tad kāda...
ups.
[User Picture]
From:[info]az
Date:23. Septembris 2009 - 21:23
(Link)
jā, tieši tā, , gribas negribēt censties . bīstamais brīdis pirms vienaldzības. un tad jau ir vienalga. un tad - tad - ?
[User Picture]
From:[info]peggija
Date:23. Septembris 2009 - 21:30
(Link)
Jā, jā. Tieši manas domas!!! Ļoti bīstamais brīdis, jo, ja nu ļoti cenšoties, tiešām izdodas negribēt vairs censties, un tad jau ir par vēlu. Un tajā brīdī, kad saproti, ka ir par vēlu... Mī&žē. Cik tas cilvēks tomēr dīvaina, reizēm ultravāja radība. Žēl.
[User Picture]
From:[info]az
Date:23. Septembris 2009 - 21:40
(Link)
o, bet labā ziņa ir tā, ka viss vienmēr ir godīgi. un vismaz šajā stāstā nav žēl it neviena. beigu beigās - droši vien ir arī briesmīgi just, ka kāds tevis dēļ cenšas, cenšas, cenšas, un gaida, gaida, gaida atpakaļ tavu prieku, bet nekā nav. varbūt nemaz ne tādēļ, ka nemīl, varbūt vienkārši tādēļ, ka (un tālāk nezinu).
[User Picture]
From:[info]peggija
Date:23. Septembris 2009 - 21:47
(Link)
Iesaistītās puses žēl tiešām nav. Bet tās mīlestības žēl. Tā visa, kas varētu būt bijis. Nu smieklīgākais ir tas, ka, iespējams, nekas arī nebūtu bijis, bet ja nu... Tā apziņa, ka 50/50, ja nu tomēr būtu bijis kaut kas grandiozs. Un žēl, ka cilvēki tā viens otru mēdz nesaprast, nu tā nesaprast, ka galu galā, kad viss ir beidzies, abi divi paliek mutēm vaļā- kas vispār te notiek? Pa kuru laiku? Kā? Kas? Tiešām? Nevar būt! Ha, var gan. Skuju!
[User Picture]
From:[info]az
Date:24. Septembris 2009 - 10:59
(Link)
Un uzvar, protams, tas, kurš pirmais sāk raudāt vai kliegt ;]
Bet droši vien brīdinājuma zīmes ir ik uz soļa. Neatbildēti jautājumi, pārāk skaļš "nē", pārāk kluss "jā". Likās, ka pāries, nepārgāja. Un ideja jau nav būt kopā, ideja ir būt laimīgiem.
[User Picture]
From:[info]inese_tk
Date:23. Septembris 2009 - 23:01
(Link)
+ miljons
un no vienaldzības manliekas ka atpakaļceļa nav. ja ir, tad es tādu nezinu un tāds ir ļoti grūts
[User Picture]
From:[info]az
Date:24. Septembris 2009 - 11:02
(Link)
Nekad nebiju domājusi, vai no vienaldzības ir atpakaļceļš (jo tad, kad vienaldzība ir, ir vienalga). Tiešām, tiešām. Man šķiet, kādu laiku tagad domāšu tieši par to ;]