i love you i love you i love you - [entries|archive|friends|userinfo]
az

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[15. Jul 2022|15:13]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
btw, vēl viens arguments, lai max samazinātu ieroču brīvu pieeju - pašnāvības.
stanford researchers that followed 26 million california residents over a 12-year period found that "people who owned handguns had rates of suicide that were nearly four times higher than people living in the same neighborhood who did not own handguns. handgun owners did not have higher rates of suicide by other methods or higher rates of death generally."
"our findings confirm what virtually every study that has investigated this question over the last 30 years has concluded: ready access to a gun is a major risk factor for suicide,” said the study’s lead author, david studdert
Linkjā/nē

Comments:
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:15. Jūlijs 2022 - 17:09
(Link)
Galīgi nav arguments, viņi kārsies, indēsies, skries zem vilcieniem, leks no jumtiem. Pašnāvības var samazināt likvidējot to cēloņus.
[User Picture]
From:[info]az
Date:15. Jūlijs 2022 - 17:20
(Link)
mēģini vismaz vienu reizi izlasīt:
stanford researchers that followed 26 million california residents over a 12-year period found that "people who owned handguns had rates of suicide that were nearly four times higher than people living in the same neighborhood who did not own handguns. handgun owners did not have higher rates of suicide by other methods or higher rates of death generally.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:15. Jūlijs 2022 - 17:36
(Link)
OK bet labāk tomēr ir saprast kāpēc cilvēkiem rodas vēlēšanās izdarīt pašnāvības.
[User Picture]
From:[info]covid_19
Date:15. Jūlijs 2022 - 19:49
(Link)
un tu iedomājies, viņi neizdara pašnāvības, patur sevī to suicidālismu, rada bērnus un tad tie bērni visu mūžu cieš no suicidiāli tendēta vecāka, kas labākajā gadījumā beidzas ar - māte paņem savus bērnus un nolec no jumta
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:15. Jūlijs 2022 - 22:16
(Link)
starp citu.
[User Picture]
From:[info]covid_19
Date:15. Jūlijs 2022 - 19:47
(Link)
man kaut kā nemaz nav žēl! darvina balvas katram un ikvienam - futuramā bija pašnāvnieku kameras uz ielas brīvi pieejamas - kāpēc gan nē?
[User Picture]
From:[info]az
Date:15. Jūlijs 2022 - 20:00
(Link)
true, es subjektīvi piekritīšu, ka nav iemesla nosodīt nevienu, kurš te negrib būt.
however, kā cilvēks, kuram ir nācies pazīt/mīlēt citus cilvēkus, drūmas un tumšas dienas piemeklē pat tos, kas ikdienā grib dzīvot. bet, ja tajā brīdī nav pieejama viegla veida, kā ātri un nesāpīgi nomirt (aptiekas ciet, recepšu nav, visas belladonnas pārziedējušas, cilpu nemāk uzpīt, no augstuma bail un nevar sevi piespiest ielekt daugavā, jo bail - galu galā pat negribot dzīvot, organisms saglabā fizioloģiskāa bailes) - viņi izguļas, pamostas un vairs negrib. tie, kas tiešām gribēs, izdarīs, no worries.

bet, ja pa rokai vienmēr ir ierocis, kas garantē salīdzinoši ātru, vienkāršu un nesāpīgu procesu, nu, tur jau pie pirmās tīņa mīlestības dzīve beidzs. jo hormoni plosās mežonīgi un pieres daivās nobriest pēdējās
grūti jaunam būt.