i love you i love you i love you - [entries|archive|friends|userinfo]
az

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[5. Maijs 2022|08:00]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkjā/nē

Comments:
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:5. Maijs 2022 - 11:14
(Link)
Nu tas ir par šūnu gaļas ražošanu, kas būtu apmēram tas pats kas microbial protein tkai garšotu tāpat - lai nepazeminās ērtība un nav jāmaina paradumi.
[User Picture]
From:[info]az
Date:5. Maijs 2022 - 11:19
(Link)
cik saprotu, mp ir ekonomiskāka par plant-based alternatīvām: microbial meat is equivalent to beef but it requires 90% less land and water and produces 80% less greenhouse gas emissions.

par laboratorijas gaļu arī tur ir teikts: The study did not analyse the effect of plant-based alternatives to meat, but these would also be expected to significantly cut environmental impacts. Meat cultured in bioreactors from animal cells is still in early stages of development and was not included in the study because of a lack of suitable data
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:5. Maijs 2022 - 11:23
(Link)
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:5. Maijs 2022 - 11:27
(Link)
un citi tml raksti, kopumā jā viņiem vēl nav plašu patērēšanas datu, bet šis virziens izskatās reālistisks, baktēriju/ vienšūņu utt proteīns arī ir ok, bet gaumes lieta jo visticamāk garšo citādi.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:5. Maijs 2022 - 11:28
(Link)
Katrā ziņā ja man pārdos/ noliks priekšā kko kas izskatās kā šašliks, garšo kā šašliks, bet precīzi - tad man ir/ būs diezgan vienalga no kā tas ir taisīts.
[User Picture]
From:[info]az
Date:5. Maijs 2022 - 11:33
(Link)
šobrīd lab. gaļa vēl nav nopietna alternatīva, bet ir gana daudz citu variantu, kas ir gana lēti un pieejami.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:5. Maijs 2022 - 11:41
(Link)
Nu tad pagaidīsim :)

Man nevajag lēti, man vajag tā kā es esmu pieradis.

Visādi citādi protams jo vairāk dažādu alternatīvu un risinājumu jo labāk, konceptuāli visam piekrītu un ir pietiekami daudz cilvēku kuriem patīk izmēģināt jauna vaida pārtiku.