kā tev iet?

Kaut kā pēdējo dienu laikā satiekot random cilvēkus, nu kas nav īsti tuvi man cilvēki, bet vienkārši paziņas mani nomāc briesmīgais jautājums:
"Kā tev iet?"

Kāda vispār jēga no šī jautājuma, ja tu zini, ka tā pat tev neviens patiesību vai detaļas nestāstīs par savu dzīvi, kad tu taisies ar šo cilvēku pārmīt tikai dažus vārdus un patiesībā nemaz negribi dzirdēt, kas viņam ir sakāms par dažnedažādām problēmām.

Bet brīžos, kad patiesībām varbūt nav nemaz tik labi ir grūti pat atbildēt:
"Labi :)"

Kaut gan drīzāk tev gribētos pateikt ko tādu:
"Oh, nu kaut kā man šobrīd neiet. Apsveru kļūt par bezdarbnieku un padzīvot mājās pāris mēnešus, lai atbrīvotos no ceturtdaļas mūža krīzes un depresijas par attiecībām ar māti un draugu. Vienīgi šādu atpūtu nevaru sev atļauties, jo bez 600Ls mēnesī es visticamāk jau atrastos uz ielas vai drīzāk atpakaļ vecāku mājā, kur padarītu sev galu jau pirmo dienu laikā."

vai arī vēl savādāk:
"Oh, ziniet man ir riktīgi apnicis darbs ofisā sēžot nemitīgi pie monitora ar skaitļu virtenēm. Tāpēc esmu iesūtījusi savu CV intīmo preču veikalu tīklam cerībā ka viņi pieņems mani darbā par pārdevēju. Varbūt tad arī šajā hiperseksuālajā vidē spēšu kaut kā salāpīt savu traumēto libido."

nu bet var jau vēl vienkāršāk:
"Dzīve ir sūdaina bedre, kurā paši mēs diršam! Bet nu domāsim pozitīvi, no laba mēslojuma var izaugt arī lauri."

Comments

A tas jaunais darbs tik kakains ira?
Tu jau tā par viņu sajūsmā biji tip.
vai ne?

tas jau tas stulbākais, ka uz papīra viņš ir riktīgi jauks un kad no malas stāstu cilvēkiem gandrīz pati noticu, ka ir riktīgi kruta...

bet kaut kā ikdienā vismaz uz doto brīdi es jūtos vājprātīgi zombēta like somebody is draining all the life out of me - bet nu tas tā ir tikai, kad sēžu ofisā un man liek pildīt kaut kādas vājprātīgas tabulas un prezentācijas
taču spriežot pēc visiem pārējiem darbiniekiem tieši šis process aizņem kādus 70% no visa darba, kas jāveic, un tikai kādi 30% nav saistīti ar ieurbšanos galvu griezošos skaitļos
Looks like somebody needs a hug! :)
^^
Vajadzēja atbildēt ''Ej dirst kuce/kucesdēls! Ko piepisies?!'' un vēl fonā iekrāmēt pa žokli. :)
Tas nākamreiz kad atkal satiktos ar personu atbrīvotu no jautājuma ''kā iet'' jo vienkārši katrs aizietu savā ielas pusē un nemaz nesasveicinātos. :)

Bet nu visādi citādi jautājums ''Kā tev iet?'' ir kā čau sastāvdaļa. Tā ir daļa no vispārpieņemtās sasveicināšanās tiekoties cilvēkiem kas nav kādu laiku redzējušies. Vienkārši papildus ''čau'' jāpasaka ''labi''. Vienkārši piekājīga sasveicināšanās nav vienkārš čau, bet gan ''Čau...[pauze kurā sagaidām jautājumu]...labi. Kā pašam iet? [sagaidām atbildi] un sākam runāt par normālām lietām.


Tā ir kā vienkārša sadzīvošana ar cilvēkiem. Tu jau arī kad piedzēries bomzis ievaļī trolejbusā neej viņam klāt un nesaki ''Bļaģ smirdīgais veci, ko tu te atlīdi ar savām piedirstajām biksēm! Lasies ārā un nebeidz nervus mums pārējiem. Idiots! Cūka! Maita! Kaut tu savos sūdos nosprāgtu!'', bet gan pieklājīgi pavirzies tālāk no subjekta.
you gonna work at the sexshop!!!! :))))
now THAT is something SO cool!!!
es noteikti ieshu pie tevis uz darbu biezhaak :)
nu mani jau neviens nav veel aicinaajis uz interviju :P
bez tam, nez cik vispaar par taadu darbinju maksaa O.o
and now think of WHY the hell did you have to study all those years, if you end up with an idea that you'd simply like to work in a sex-shop... well, if you don't count the fact that you liked to study, to a certain extent.

September 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Powered by Sviesta Ciba