I've always tried to keep an open mind and get rid of all stereotypes, BUT -

MEN can be just FUCKING IDIOTS when it comes to long term relationships!

Comments

bet tos, kas nepakljaujas vairaakuma diktatuurai vai veel nav to apguvushi peec muusu 'sapraata' nosaciijumiem mees veel joprojaam pieskaitaam pie dziivniekiem un arii liekam buuriishos - beernus beernudaarzos, bet noziedzniekus cietumos :)
:)) jaa, tik tieshaam! Bet kas tad cits mums atliek?
Gribi dziivot labi - ej straadaat un nodod beernu daarzinjaa. Gribi pati audzinaat beernu, aizmirsti par daargiem pirkumiem. Vecaaki arii ir alternatiiva... Pienjemot, ka tu gribi, lai tavu beernu audzina tavi vecaaki.

Par cietumniekiem. Jo likumiigaaka valsts, jo vairaak cietumnieku. Es pat nezinu kaada izeja te iespeejama. Ja visus noshauj - nav labi, jo noshauj arii nepatiesi apsuudzeetos. Ja visus liek cietumos, tad arii nav labi, jo godiigiem cilvekiem lielaaki nodoklji jaamaksaa. Ja nu vieniigi visis ieslodziitie dara kko sabiedriibai noderiigu. Razho kko, vai tiira mezhus/pilseetas no atkritumiem, whatever.
Esmu pret to vaajpraatu, kas notiek ASV, kur viens otru iesuudz un liek cietumaa par goda un cienjas aizskarshanu. Cietumaa jaanonaak tiem, kas tieshaam ir destruktiivi sabiedriibas elementi, nevis stulbu likumu upuriem, kas tikai baro turienes advokaatu ordas.

September 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Powered by Sviesta Ciba