lame brain

Ir pagaajis tikai gads, kopsh vairs neko nemaacos un tagad juuto shii faktora sekas.
Nespeeju pat izlasiit vienu nodalju metodologjijas graamataa, ko man iedeva jaunajaa darbaa, nemiegot ciet!
Kaa arii biezhi vien ir vajadziigs vairaakas reizes paarlasiit un pat pierakstiit vai ie-googlot infu, lai vispaar apjeegtu par ko iet runa.
Bet tachu teoreetiski man visu sho savaa zinjaa vajadzeetu zinaat, nu vismaz kaut kaadaa liimenii no bakalaura studijaam >.<

--- Feeling lame in the membrane, feeling lame in the brain ---

Comments

THERE!!! Un kad es visiem saku, ka augstskola ir nevajadzīgs craps, tad neviens man netic!!! varbūt cilvēki, kas studē doktorantūrā, tiešām par savu nozari nenormāli interesējas un visu laiku ir informācijas plūsmā, bet visiem pārējiem ir tikai kaut kādas papīrītis, kas viņus supposedly padara krutākus par citiem bez jebkāda pamata. nu labi... pamats tomēr ir - tas papīrītis apliecina, ka konkrētais cilvēks ir bijis pietiekami neatlaidīgs un stūrgalīgs, lai to augstskolu nomocītu un pabeigtu. AND THAT IS ALL!

:*
WRONG!!! Varbūt tev ir taisnība Latvijas gadījumā, kur lielākā daļā augstskolu varbūt tiešām nav īpaši jāpiepūlas, taču in general augstkolas diplomam būtu jānozīmē, ka cilvēks ir specializējies kādā jomā, un viņa zināšanas konkrētajā jautājumā ir labākas nekā vidējam sabiedrības pārstāvim. Līdz ar to viņš noteiktā sfērā būs labāks par citiem.
Protams, tas neizslēdz "dabas dotu" talantu pastāvēšanu, taču tādu ir ļoti maz.
es tev piekrītu par to, ko tam dokumentam būtu jānozīmē! tomēr man šķiet, ka vairumā gadījumu realitāte ir citādāka, jo tomēr ne katrs strādā tajā nozarē, par ko savu papīru dabūjis, tāpēc ar laiku iegūtās zināšanas piemirstas, jo netiek izmantotas. tavā gadījumā ir tā, ka tu studēji politiku un arī strādāji tajā nozarē, tapēc tavas zināšanas bija pašos augstumos visu laiku. Axa turpretim nestrādā īsti tajā lauciņā, kuru viņa augstskolas laikā pētīja ar lielu aizrautību, tāpēc viņas zināšanas ir drusku notrulinājušās. bet Axa gan varētu būt labākais gadījums. man nācies sastapt diezgan daudz plātīgus ākstus, kas ir datorgrafiķi/mākslinieki ar augstāko izglītību, bet neprot izdarīt pat visvienkāršākās lietas, nemaz jau nerunājot par kaut kādu datorgrafikas procesu sapratni.
BUT! tu neuztveeri patieso domu manaa tekstaa - ir nemitiigi jaastudee, lai tu buutu topaa ar savaam zinaashanaam un tas, ka tagad nestudeeju ir padariijis mani tizlaaku!
Papiiriitis ta papiiriitis - it's the ongoing process that actually counts! It sharpens your memory, your deduction, analyses, writing and presentation skills. Protams, lai to visu uzkachaatu var arii nemaaciities oficiaalaa iestaadee, bet to dariit pashmaaciibas celjaa maajaas - tachu peedeejaa gada laikaa vispaar neesmu NEKO maaciijusies struktureetaa veidaa un shobriid juuto sekas :(

September 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Powered by Sviesta Ciba