The Office

Ufff, jau divas intervijas sakarā ar kruto darba vietu ir notikušas.
1. intervija bija vakar ar rekrutēšanas aģenti, tas bija mierīgi un sirsnīgi, jo viņa bija jauka
2. intervija bija šodien pa dienu ar pašu uzņēmuma Latvijas vadītāju, es tā kā nedaudz nervozēju, taču liekas plus mīnus arī normāli runājos ar viņu un viņas asistentu
3. intervija būs rīt, kad man liks analizēt kaut kādus datus powerpointā un tad vadoties pēc tiem arī veikt īsu prezentāciju angļu valodā tai pašai vadītājai un iespējams vēl kādiem cilvēciņiem

Galu galā, domāju, ka ja nenolažošu būšu gana piemērota - taču tagad jau atkal man sāk uzmākties ļaunās šaubas - vai es vispār gribo to un vai nafig ir vērts tā rauties un ko tad tas man dos un vispār viss sūkā...

Bļin vajag to visu nogremdēt un tikai močīt!
There is always a light at the end of the tunnel if you dig deep enough...maybe.
Tags: ,

Comments

seems like lately everyone is ruled by insecurities... what the hell is going on? where did all the old ideals go?
And even deeper there's Hell ;)

Nav ko taa rauties, ja nav ieksheejas paarlieciibas, ka shis ir tas veids kaa tu vari sevi pieraadiit (sev un pasaulei in general).
Normaals, mieriigs, videeji apmaksaats darbs, kas tev dod plashas iespeejas jaukaam aktivitaateem, atljauj neveltiit darbam arii tavu briivo laiku, kaa arii neizdedzina tavus nervus jau 35 gadu vecumaa un neliek periodiski sniegties peec antidepresantu ripinjam. Luuk to es saprotu :)
Aiziet no darba var vienmēr. So, I see no good reason not to try.

Lai veicas un tā :)
Vot es drīzāk piekrītu Bembija spriedumam :)

Lieta tāda ar darba vietām, uz papīra viņas izskatās savādāk nekā kad par viņu stāsta tavs topošais boss un vēl pavisam savādāk izrādās reālā darba vide dzīvē.
Saprast visu šo darba vietas līmeņu korelāciju pirms darba uzsākšanas nav fiziski iespējams, ja tev nav jau pazīstamu cilvēku šajā uzņēmumā, kuri var pastāstīt arī par iekšējo vidi.
Hence, vajag pašam ielīst tur iekšā, nobrāzties un tad rāpot uz nākošo vietu līdz brīdim, kad atrodi to ideālo, ko apraksta Atīc.

September 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Powered by Sviesta Ciba