Tas nav labi, ja darbā ir tik daudz darba, ka pusdienās neesmu jau bijusi vairāk nekā nedēļu, piekopjot maizīšu diētu...
Nav labi arī tas, ka uznāk migrēnas lēkme un tu zini, ka nevari šodien vienkārši palikt mājās. Jebkurā gadījumā taviem kolēģiem un sadarbības partneriem ir tavs mobīlais numurs un pat ja tu mēģini mājās gulēt viņi tev nemitīgi zvanīs.
Vēl jo vairāk nav labi, ka viens cits darbinieks tavā kolektīvā, tieši tādā pašā amatā un iespējams ar lielāku algu, gan nav tik ļoti noslogots un var patiešām kādu dienu nosačkot, aizlaižoties uz Vāciju...

Kaut kas visā šajā sistēmā nerullē :(

Comments

Tu esi viņus izlaidusi par daudz
:)

Ja man gribas brīvdienu es gan nosūtu sms un pasaku, ka nebūšu, jo esmu slima. Un mani liek mierā. Pat ja kāds zvana no darba tāpat neceļu vai izslēdzu telefonu. Un zini.. pasaule vēl nav apstājusies griezties. Un nomiris neviens nav.
nomirt jau nenomirtu, bet zaudējumi uzņēmumam varētu būt...nju un man vienkārši KRIETNI vairāk darba, tad kad nākošreiz parādītos :P
Jaa luuk taa ir taa galvenaa lieta kaapeec arii man negribas taa vnk izlikties slimam un neiet uz darbu. Taapeec ka man pasham peec tam naaksies to iekaveeto putru streebt un paraleeli ciiniieties ar jauniem darbiem. Tas noved pie taa, ka es iisi peec tam saslimstu pa iistam :/

Bet vienalga, es uzskatu, ka vajag maaciities no taa viena dzheka filmaa Eurotrip, kursh beigaas dabuuja paaugstinaajumu savaa ASV firmaa vnk adventurodams apkaart pa Eiropu :))
mjam, es arī pēdējā laikā sevišķi bieži paēst neesmu ticis. bet es gan neieturu maizīšu diētu... es vnk neēdu, jo pat vnk paēst arī darbā nav laika. karoče tas ir psc!

a nevajag iespringt par kropļiem, kas pamanās braukt uz vāciju. nevajag skaust, vajag pašam panākt stāvokli, ka vari sačkot un braukāt riņķī ;)
tas taču visiem sen zināms, jo vairāk tev maksā, jo mazāk tu pats dari. priekš tā ir citi cilvēki.

nepārpūlies :)
patiesībā biznesā tā īsti nav...un noteikti šajā uzņēmumā novērots, ka paši top vadītāji ļoti cītīgi strādā un ir nenormāli darbaholiķi!

September 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Powered by Sviesta Ciba