Par pagājušo un nākošo

Brīvdienas bija saulainas un vējainas un mokošas un vienkārši burvīgas :)
Jūra bija auksta un mēs tā arī nenopeldējāmies (dažus gan tas neapturēja), taču smiltīs izvārtījos riktīgi un pēc tam vēl nākošajā dienā lasīju smilšu graudus laukā no visādām dīvainām vietām un jutos kā kāpa. Taču drīz vien pārgājām uz zaļāku settingu un tad jau dabūju izvārtīties zālītē un izjutu zāliena eksistences īpatnības tik veiksmīgi, ka pat visi kukaiņi sāka mani jaukt ar mauriņu.
Neskatoties uz visiem spīdīgajiem bruņiniekiem un ieročiem, man tomēr atmiņā vislabāk no brīvdienām paveras aina ar milzonīgi oranžo pilnmēnesi virs Tūjas krasta un dziesmiņas "Black hole sun" meldiņu skanošu manā galvā.

Aktivitāte sit augstu vilni un rīt jau būs bakalaura aizstāvēšanās un arī tāds mazs notikums kā METALLICA koncerts!
Taču paralēli vēl jādomā par interviju plānošanu, yogas nodarbībām un diemžēl jāšana šonedēļ man atkrīt.
Jāsāk arī aktīvāk domāt par spēlēm...bet tajā pašā laikā vēl bīdīt savas tālākās mācības iespējas ārzemēs...un bet protams, kā gan savādāk, tieši tad, kad biju jau izdomājusi, ka nākošmēnes varēšu gulēt bezrūpībā un tikai skraidīt apkārt pa LARPiem, man atkal piedāvā darbu...ak...un es jau varētu atteikties un tā...bet tas ir sarežģīti, ja tevi tik ļoti novērtē un sola naudu un neiespringtu darba režīmu...varbūt vēl tikai jūliju pastrādāt? ...laikam jau esmu pieradusi pie darba, ja nevaru tā atmest ar roku un vienkārši nostādīt sevi dīkdieņa pozīcijā...cik nožēlojami.

PS. tika atklāts vēl viens mans pielietojums - izrādās, ka esmu ļoti noderīgs 'termafors' :D

Comments

Kamēr uz ielas tāds jauks laiciņš es labāk gribētu būt par ierindas dīktdieni, nevis labu strādnieku uz kuru visi paļaujas..
jā, nu es arī biju tā ieplānojusi pavadīt savu vasaru, darot neko īpašu, taču esmu tagad ievilkta karjeras virpulī....eh, ja man maksātu par to, ka guļu kaut kur saulītē, tad noteikti izvēlētos tādu opciju :)
Pludmales patrulja :P ir labs variants lai sauļotos un naudu vēl saņemtu...
Kur tad strādāt piedāvā un par ko..? Un kādas opcijas būs tur..? :D
da tā, pasēdēt birojā pie telefona un varbūt kādus papīrīšu pakārtot pa 200Ls mēnesī...it kā solīja arī, ka nebūs jāsēž no 8:30 līdz 17:00...bet nu pludmales patruļā šaubos, ka kāds mani ņemtu :P
Gan jau.. Galvenais pamēģināt.. ;)
Biroja darbs nav nemaz tik grūts galvenais lai internets tur būtu ;P savādāk no garlaicības nomirt var..
nē, nu es jau esmu pieradusi šeit strādāt, kolektīvu pazīstu un tā, vienkārši man līgums beidzas uz šo projektu un es taisījos pavadīt pārējo vasaru slaistoties, taču tagad man piedāvāja vēl pasēdēt kādā citā nodaļā...jā un internets ir un dod tēju un baro ar cepumiem :)

September 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Powered by Sviesta Ciba