miscommunicators

Jūtos kaut kā piečakarēta ar emocionāliem cilvēkiem, kas nespēj normāli pastāstīt par saviem plāniem un iecerēm, bet kaut ko dara absolūtā haosā. Pie tam tā nav viena persona, bet varu uzskaitīt veselas 4, kurām ir visnotaļ reāla un eksistenciāla ietekme uz mani dzīvi.
Es neesmu dusmīga uz viņiem, bet krietni nokaitināta pēdējās nedēļas laikā, un alkstu pēc vēsu un saprātīgu būtņu atbalsta.
Kaut kur visā šajā mijiedarbībā izzūd svarīgs saziņas faktors, kurš varētu paskaidrot viņu rīcību, taču kaut kādu subjektīvu iemeslu dēļ viņi neprot savas domas un jūtas izpaust verbāli.

People, emotions are there for you to analyze, express them and put them away so that you can make some logic of this co-existence and stop screwing around with rational human beings!

Comments

nabaga bērns :)))
Nu, kas tev liedz komunicēt ar "vēsāka saprāta" cilvēkiem?
cenšos brīžiem izrauties, lai ar tādiem arī aprunātos :)
It kā tu vienmēr rīkotos loģiski :D
Sure, bet es vismaz cenšos vienmēr kaut kā to komunicēt, lai citu loģiskie plāni un rīcība netiktu īsti pakļauti man.
Bet patiesībā ir tikai viens cilvēks, pret kuru nevaru 100% loģiski darboties un sazināties - tā ir mana māte. Viņas gadījumā man visnotaļ zūd jebkāda kontrole pār savu rīcību un gandrīz vienmēr virsroku ņem emocijas.
bet viņa tak galīgi nav haotiska, ne?
viņai uznāk regulāri fiksās domas, kuras galīgi neiekļaujas manos plānos, bet viņa atsakās pieņemt šo faktu, ka man nav jālec pie jebkuras viņas jaunās aizraušanās...
vai tik tu atkal neesi jautājusi Kāsim par viņa plāniem, lol?
give it a rest already.

zini kā, no vienas puses šādi cilvēki ir riktīga nagla pakaļā visam racionālajam un loģiskajam, kas satur kopā "īsto pasauli". a no otras puses arī haoss ir varen jauks veids kā dzīvot, ja tev nav nekādas īstas saistības ar to īsto pasauli visapkārt; nevienam nav pienākuma būt atbildīgam pret pasauli vai pret saviem līdzcilvēkiem, ja nav šo saistību. they are free. and I wish I could be too.
jā, viņi var būt ļoti jauki...taču ja viņu ir daudz un viņi visi vienlaicīgi sāk nedēļas laikā kaut kā masēt tavu loģisko pasauli, tas paliek smagi :P
vienkārši abiem variantiem ir jābūt līdzsvarā
IMHO, cilvēkiem ir gan pienākums būt atbildīgiem pret saviem līdzcilvēkiem. Piemēram, ir diezgan apdauzīti, mest atkritumus ārā pa logu, tā lai tie puslīdz piezemētos uz līdzcilvēku galvām. Vai arī pļaut pa seju kaitinoši izlutinātam sīcim, kas bezdievīgi ķērc sabiedriskajā transportā.

Manuprāt, atbildības nasta kļūst vēl smagāka, ja līdzcilvēki ir ģimene / draugi.

Cilvēki, kas ir atrauti no realitātes ir nevis totally free, bet gan ieslēgti mentālās veselības uzlabošanas iestādēs.
ouch, sāpīgi Bembij, bet tev taisnība

September 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Powered by Sviesta Ciba