13 November 2014 @ 04:05 pm
 
draugi,

ja pie jums atnāktu spainis brieža (es nezinu, precīzi, kādi gabali, jo atnāks tikai pirmdien),
kā viņu vislabāk pagatavot un saglabāt?
 
 
( Post a new comment )
[info]amatieris on November 13th, 2014 - 04:29 pm
Mierīgi. Ledusskapī var turēt ilgi, pat ļoti ilgi. Galvenais pēc tam ir kārtīgi termiski apstrādāt.
Ir bijuši gadījumi, kad labāk nezināt, cik ilgi medījums sabijis ledusskapī. Bet gards vienalga, protams, ne tā, kā no rīta medīts, bet...
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
austra[info]au on November 13th, 2014 - 04:33 pm
lieliski, paldies.

tad es ar šādu jautājumu atgriezīšos trešdien!
(Reply) (Parent) (Link)