19 August 2024 @ 12:13 pm
 
mana vasara beidzās vakar - tas ir tad, kad no laukiem uz Rīgu pārved visu, ko pavasarī esi aizvedis. ne tikai aktuālās kleitas, bet halātu un bērnu grāmatas arī, piemēram.

pēc divām nedēļām sāksies skola un man jau tagad ir aukstas kājas par to, kā no rītiem mēs organizēsim dzīvi. skola sākas vājprātā agri, mēs pavisam neesam pie tā pieraduši, bet es arī neredzu iespēju iet ātrāk vakaros gulēt, jau tā bērni iet gulēt 20:00. pa kuru laiku tādi pirmklasnieki izguļas? vistrakākais, ka tad katru rītu bērnkopības pienākumi būs abiem vecākiem, jo skola un bērnudārzs ir uz dažādām pusēm un ļoti dažādos laikos.

būs jāsāk lietot modinātājs.
es pēdējo reizi regulāri lietoju modinātāju pirms 8 gadiem.
astoņiem.
 
 
( Post a new comment )
[info]polija on August 19th, 2024 - 03:18 pm
Varbūt kādā brīdī sāks gulēt mazāk? Bet jā - 1.klasē es savu trencu gulēt kkādos 20:30 jau, nu un tad 7os spēja piecelties. Bet tas 6os gados. Un laikam nav tik liela gulētāja.. Trakākais bija, kad 1,5 gados gulēja 15+h diennaktī. Tā kā miegs ir svēts un visas veselības pamats, pat pārgāju uz 6h darba dienu darbā, jo 8h man tu nekādi nesanāca.
Plus jā - viņš reāli noguļ tās 11h vai arī no rīta jau kādu stundu novārtās, jo negrib/nevar piecelties?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
austra[info]au on August 19th, 2024 - 03:28 pm
reāli noguļ, kā acis vaļā, tā uzreiz augšā un darbojas :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]polija on August 20th, 2024 - 06:33 am
njā - tad atliek vienīgi cerēt, ka sāks gulēt mazāk. A cikos tad jums tā skola tur sākas? Jau 8os? Mums ir 8:40 (centrā), bet nu kamēr mēs tu centru, tāpat sanāk, ka ar meitas čammāšanos viņai jāceļas 6:45.
Es gan cīrulis esmu, meita ar var piecelties agri (bet var arī sutināt mierīgi līdz 10:30), un viņai skolā nav nekādu mistisku nulto stundu (kas tas vispār par sviestu?!). Ja tādas, tad vispār nezinu, ko un kā darīt/cīnīties, jo tur nereti ir pat pirms 8iem skolā jābūt! :O
(Reply) (Parent) (Link)