16 November 2022 @ 09:38 am
un to es gribu izdarīt ar rokas bagāžu  
starp citu. tas moleskins ir daudzkārt simboliskāks kā citu gadu blociņi, jo es esmu sev nosolījusies pierakstīt katru nākamā gada dienu. un iemesls tam ir nereāli skaists, ilgi sapņots, bet pagaidām ļooooooti uztraucošs -
no janvāra mēs dodamies pasaules ceļojumā, plānojam nebūt atpakaļ gadu.
gadu!

gadu!!!

(tagad galvā griežas tikai saraksti, un griežas haotiski, jo nav jau pieredzes, - piemēram, bērni pie zobārsta, sakārtot darbnīcu, potes, mantu kastes, satikt draugus, pārgājienu sandales, maršruta plānošana, utt utt utt. es zinu, ka manī ir daudz resursu, bet šis prasīs īpašu īpašu īpašu projvadību)
 
 
( Post a new comment )
barbala[info]barbala on November 16th, 2022 - 10:37 am
ārkārtīgi lieliski un lai nu kuram, tad jums visiem kopā sanāks absolūti noteikti. Ar kuru virzienu sāksiet- uz austrumiem, āzijām vai uz rietumiem, amerikām?
(Reply) (Thread) (Link)
austra[info]au on November 16th, 2022 - 10:48 am
sāksim ar indoķīnu, tad man vēl darbi Venēcijā pa vidu un tad vairs gan nezinām, kur. bet amerikas ir plānā, protams. vēl jau jāskatās, kā nauda kusīs.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
barbala: lejiet visu[info]barbala on November 16th, 2022 - 11:02 am
Dieniņās, cik lieliski un jums jau nu menedžments izdosies gan. Laimīgie jaunieši, pirms skolas tāds piedzīvojums un atvērtības pieredze, hohoo. Vakar krustdēlēns aizlidoja ar vienvirziena biļeti uz Bangkoku, skaisti ir nesasiet sevi par vietsēdi.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
austra[info]au on November 16th, 2022 - 11:04 am
mēs arī sākam ar vienvirziena biļeti uz Bangkoku :) izmēģinās, kāds attālinātais darbs sokas tur. bet man te piegādā ziņas, ka lai nu ar ko, bet internetu problēmu nav un vīrs pieskatīs bērnus - uzskatu, ka viss izdosies.

un to atvērtību - jā, ņemsim līdzi futbola bumbu, lai var visur uzreiz bez vārdiem iepazīties.
(Reply) (Parent) (Link)
austra[info]au on November 16th, 2022 - 11:11 am
starp citu - uz šī dzīves pavērsiena bāzes taisīšu vienu grand finale pārdaugavas šmotkēriju / dāmu vakaru, došu ziņu! :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
barbala[info]barbala on November 16th, 2022 - 11:13 am
o, šmotkasšmotkām, bet saloni/dāmu/citi vakari- ar prieku!
(Reply) (Parent) (Link)