09 May 2022 @ 10:15 am
 
māmiņdienā, neskatoties uz to, ka ikejā šobrīd ir izpārdotas vajadzīgās gultas, iekārtojām Ērglim bērnistabā matraci, jo nu vairs ilgāk gaidīt nevarēja. viņš superpriecīgs, nogulēja visu nakti, ne reizes pat neiepīkstoties (salīdzinājumam - Āpsis iepīkstējās kādas divas un Ūpis pret rītu atnāca gulēt pie mums).

visādi citādi māmiņdiena bija brīnišķīga, pats labākais, ka tagad man ir divas pankūkpannas un sacept kalnu brokastīm ir daudz ātrāk. tieši divas reizes ātrāk.

bijām uz tirgu. nu. ja dambergi gribēja "lai tirgus ir tirgus un tuvāk tautai", tad es nespēju iedomāties vēl ne-tuvāku vietu tautai. tur pārhipsterīgs ir viss. man, protams, ļoti patika, bet es gribētu vairāk parastības, lai būtu sajūta, ka šī ēka apdzīvosies un izdzīvosies ilgi.

un vēl sestdien bija bērnu ballīte. galdu klājām siltumnīcā. visi bija sajūsmā. bērni skraidīja kur kurais, šūpojās, būvēja mājas, klaigāja trubā, bet vecāki sēdēja un malkoja rīslingu.
 
 
( Post a new comment )
jūnija lietus / augusta lapas / septembra atmiņas[info]special_k on May 9th, 2022 - 12:06 pm
parastību varu sasmelties arī centrāltirgū :) vienīgais, kas man nepatika - ka nevar tikt otrajā stāvā ar ratiem, tos nenesot (baigi negribējās stiept). bet tā - super vieta!
(Reply) (Thread) (Link)
austra[info]au on May 9th, 2022 - 04:30 pm
tur jābūt esot liftam, bet mēs arī neatradām.
(Reply) (Parent) (Link)
putnu novērotājs[info]_re_ on May 9th, 2022 - 12:45 pm
dzirdēju no potenciālā tirgotāja, ka īres maksa ir abnormāla (šis konkrētais nolēma neņemt vietu). tas nav uz labu tirgus ilgstpējībai un parastumam. bet nu ļoti gribētos, lai izdzīvo un iedzīvojas
(Reply) (Link)