29 March 2021 @ 09:52 pm
lauku virtuve  
cepu vakariņās bulciņas, sāka dūmot krāsns, skatos - sadedzis cepampapīrs, laikam liesmas tiek iekšā cepeškrāsns nodalījumā.
jauna pieredze, kā teikt. vīrs nokasīja papīrogli no magoņmaizīšu un biezpienraušu apakšiņām un visi ēda un slavēja.
pusdienās, savukārt, lauku virtuves stilā iznesos ar falafeļiem no četrām sastāvdaļām - turkzirņiem, eļļas, sīpoliem un sāls. saukšu tos par latvieša falafeļiem.
 
 
( Post a new comment )
missalise[info]missalise on March 31st, 2021 - 08:49 am
Man reiz cepampapīrs aizdegās elektriskajā krāsniņā - nezinu, kāpēc. Pirmā doma bija raut laukā, bet tad saprātīgi aizvēru durtiņas un pagaidīju, kad viss nokurēsies. Jā, maizītēm nekāds ļaunums nebija noticis, ēdu un slavēju. Varbūt adrenalīna dēļ garšoja vēl labāk kā citkārt. :D
(Reply) (Link)