05 February 2021 @ 04:43 pm
uzvaras parks  
man ir tik daudz dusmu par cilvēkiem slēpošanas trasītēs, viņi apstājas uz špūres, viņi palīdz bērniem vilkt slēpes uz špūres, viņi fočējas uz špūres, viņi iesāk slēpot, neskatoties, vai kāds netuvojas, viņi slēpo pa divi blakus, sarežģot apdzīšanu un apdzenošajam liekot traucēt slidsoļniekus.
šodien dažkārt nācās uzkliegt "uzmanību!", lai izvairītos no sadursmēm, kuras īzī varētu nenotikt, ja cilvēki Skatītos Tālāk par saviem slēpju galiem vai gluži vienkārši cienītu citus trases dalībniekus.

(vīrs stāstīja, ka Lucavsalā slidsoļa trasē cilvēki iziet.. pastaigāties. nevis kļūdas pēc, bet ar nolūku. ā, ko šodien? davai, pastaigāsimies pa slidsoļa trasi!)

āāāāā

(slēpojot galvā biju izdomājusi vēl dusmīgāku cibas ierakstu, bet tagad apkārt mīļi bērniņi, dusmas kaut kur aizmirsās)
 
 
( Post a new comment )
[info]polija on February 5th, 2021 - 04:52 pm
nu pa slidsoļa trasi bieži vien ir vienīgā vieta, kur var aiziet no punkta a uz z.. Nu vismaz 7dien to Ogrē pieredzējām.. Lucavsalā gan noteikti nav tas gadījums, jo nu tur nekur baigi neiziesi no a līdz z :D Bet Ogrē bija: vai nu brien bērnam līdz viduklim pa sniegu vai ej pa slidsoļa trasi. Tur gan baigi skatījāmies, vai neviens netuvojas, špūrēm kāpām pāri abās pusēs, lai neizmīcītu, un vispār rāvu meitu pa to trasi tādā tempā (lai ātrāk tiktu nost un diespas kādam netraucētu), ka bērniņš uz mani apvainojās un pateica, ka piekusa :D
(Reply) (Thread) (Link)
t[info]tiga on February 5th, 2021 - 07:43 pm
varbūt Tev jāpamēģina Viesturu golfa laukuma trase, nu kāds gabaliņš jāpabrauc, bet noteikti dienas vidū būs mazāk cilvēku nekā Uzvaras parkā. Mežaparkā brīvdienās neiesaku braukt. Pa darba dienas vidiem noteikti normāli. Plus ir padaudzas apkārtnes iedzīvotāju "papildšpūres" (tiesa, sniegotā laikā varbūt grūtāk samanāmas).
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
t[info]tiga on February 7th, 2021 - 12:45 am
es nesaprotu, kā man izdevās ierakstīt šo kā atbildi uz citu komentāru. bija domāts pie sākotnējā teksta.
(Reply) (Parent) (Link)