26 March 2020 @ 02:01 pm
 
man ir vēl viena sāpīte. man ir dzīvoklis centrā, Tallinas ielā. liels, apmēram 75 kvadrāti. man viņu nevajag nemaz, tāpēc godīgi sagaidīju mantojuma sakārtošanu, izremontēju (baltas sienas, koka grīdas), vienu gadu nodeklarējos (lai varētu nemaksāt nodokli), palaidu irdzniecībā un tad viss, čuš, mums uzkrita vīruss un jebkas pasaulē apstājās.
arī mans sapnis par pārdošanu.
dzīvoklis ir pirmajā stāvā, bet katrā istabā podiņkrāsns.

bet vai vispār kāds šajā pasaules stāvoklī gribētu to īrēt? man krīze grauž nagus nost un vēl sev uzkraut šā dzīvokļa komunālos būtu pavisam bēdīgi.
vai pastāv tāds īres dzīvokļu tirgus tagad? kā ir? man saka, ka visi bookingi un airbnbi iet uz long-term un, lai nu kas, bet īres tirgus tagad būs pavisam pārpildīts.
 
 
( Post a new comment )
porcelāna lellīte[info]neraate on March 26th, 2020 - 02:35 pm
Esmu pesimiste un domāju ka jaunus kredītus vnk nedos vispār, būs kas pārvāksies uz mazākām platībām lielās cenšoties izīrēt lai sanāk hipotēka+komunālie, būs kas īpašumus zaudēs bankām un īres tirgus nepamirs. Jautājums kas būs ar cenām, bet vēl jau arī tiem, kas repatriējās būs kkur jādzīvo arī pēc soc.izolācijas beigām, īpaši ja ņem vērā ka tādas laimīgās (ār)zemes kur atgriezties arī īpaši nebūs. Domāju ja pēkšņi neaug cipari kā ES un IT un pēkšņi daudzi manto, pārdot varēs par salīdzinoši mazu ciparu a par īri - izīrēt noteikti varēsi, cik izdevīgi vēl redzēsim
(Reply) (Parent) (Link)