...

« previous entry | next entry »
Aug. 7., 2011 | 08:50 pm

gatavoju savā mūžā pirmo lazanju.
cerams, ka nepaliksim bez vakariņam ^_^

Link | iešāvās prātā | Add to Memories


Comments {10}

...

from: [info]redrum
date: Aug. 7., 2011 - 10:29 pm
Link

taisijis esmu neskaitāmas reizes. vienreiz dabūju traumu, jo galīgi stulbi izdarīju - pieliku mednieku kūpināto sieru. gandrīz izvēmos, kad pagaršoju. tagad katru reizi ēdot atceros. treknumu var mazināt liekot pareizos sierus nevis krievijas vai holandes un pie mērces nelejot pārāk daudz eļļas.

Atbildēt | Diskusija


kaķu draugs

...

from: [info]aspirins
date: Aug. 7., 2011 - 10:33 pm
Link

nu es liku rīvētu parmazānīti (varbūt par daudz, jo liku ļoti bagātīgi), pie mērces eļļu nelēju necik, bet, iespējams, pieliku pa daudz sviesta, taisot bešamel mērci.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


...

from: [info]redrum
date: Aug. 7., 2011 - 11:30 pm
Link

gaļa kāda? btw, lazanja ir trekns ēdiens.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


kaķu draugs

...

from: [info]aspirins
date: Aug. 8., 2011 - 09:58 am
Link

gaļa: 150 g žāvēta liesa gaļa + puskilo liellopa maltā gaļa

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


...

from: [info]redrum
date: Aug. 8., 2011 - 10:50 am
Link

nekad nelieku žāvētu. Tāpat es parasti drusku apvāru tās plāksnītes pirmstam, lai nav cepeškrāsnī siers jādedzina gaidot kamēr plāksnes piebriest. karo4 receptes tāpat kā siermaizei ir 101, bet trekns tas paēdiens ir.

Klau, tu teici, ka eļļu nemaz neliki, bet kamā tad tu apcepi puravus, sīpolus un burkānus sākumā? vienkārši dedzināji uz pannas?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


kaķu draugs

...

from: [info]aspirins
date: Aug. 8., 2011 - 10:53 am
Link

no sākuma apcepu to žāvēto gaļu, tad liku burkānus, sīpolus, selerijas sakni, nedaudz vēl ūdeni pievienoju, lai nedeg, pēc tam vēl malto gaļu, tur jau arī radās tas mitrumiņš :)

Atbildēt | Iepriekšējais