nekad nelieku žāvētu. Tāpat es parasti drusku apvāru tās plāksnītes pirmstam, lai nav cepeškrāsnī siers jādedzina gaidot kamēr plāksnes piebriest. karo4 receptes tāpat kā siermaizei ir 101, bet trekns tas paēdiens ir.
Klau, tu teici, ka eļļu nemaz neliki, bet kamā tad tu apcepi puravus, sīpolus un burkānus sākumā? vienkārši dedzināji uz pannas?
no sākuma apcepu to žāvēto gaļu, tad liku burkānus, sīpolus, selerijas sakni, nedaudz vēl ūdeni pievienoju, lai nedeg, pēc tam vēl malto gaļu, tur jau arī radās tas mitrumiņš :)
...
from: redrum
date: Aug. 7., 2011 - 11:30 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
...
from: aspirins
date: Aug. 8., 2011 - 09:58 am
Link
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
...
from: redrum
date: Aug. 8., 2011 - 10:50 am
Link
Klau, tu teici, ka eļļu nemaz neliki, bet kamā tad tu apcepi puravus, sīpolus un burkānus sākumā? vienkārši dedzināji uz pannas?
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
...
from: aspirins
date: Aug. 8., 2011 - 10:53 am
Link
Atbildēt | Iepriekšējais