Dārziņš - Komentāri
Jaunākais
Draugi
Arhivētais
Par sevi
...
Aug. 8., 2011 | 10:53 am
No::
aspirins
no sākuma apcepu to žāvēto gaļu, tad liku burkānus, sīpolus, selerijas sakni, nedaudz vēl ūdeni pievienoju, lai nedeg, pēc tam vēl malto gaļu, tur jau arī radās tas mitrumiņš :)
Link
|
visi komentāri
Reply
No:
Sviesta Ciba user
Lietotājvārds:
Parole:
Iežurnalēties ar'?
Anonīms
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
Neformatēt automātiski:
Ziņa:
Esi modrs!
Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..