Asiize

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
06:40 pm: Es savā vecumā, protams, vairs īpaši netieku līdz internetam, piemēram, emoji niansēm. Maucu ar smaidiņu, rēcošo un sirsniņām lielākoties. Bet nez kāpēc esmu pamanījusi sevī pamatīgu nepatiku pret sejiņu ar piemiegto aci. Redzu, kā tā man uzbrūk pie visādiem skaidrojumiem, labojumiem, padomiem, pateikšanu priekšā, norādīšanu, ko kaut kādu savu iekšējo problēmu, iespējams, nepārliecinātības dēļ nolasu kā pasīvi agresīvu. Nu apmēram - kas tev tur tāds garšīgs pusdienās - kabacis? Un pretī atnāk - cukini ;)
Šādi ar semikolu un iekavu pierakstīts gan tas mani nesadusmo, agrāk pirms emoji arī pati mēdzu lietot, liekas, gan vairāk pie tādiem ķircinošiem, flirtējošiem jokiem. Bet tieši to dzelteno sejiņu ar piemiegto aci un pacelto uzaci nevaru izturēt. Apsveru iespēju īsā informatīvā vēstījumā par to informēt savus tuvākos korespondenču biedrus, aicinot atturēties iespēju robežās.

Comments

From:(Anonymous)
Date:July 12th, 2021 - 07:06 pm
(Link)
😉
From:(Anonymous)
Date:July 12th, 2021 - 08:29 pm
(Link)
0_
[User Picture]
From:[info]virginia_rabbit
Date:July 12th, 2021 - 08:46 pm
(Link)
bāc es sapratu, ka tu saki, ka jau sen lieto šādu smaidiņu vietā.. padomaju, cik kruta:

;🍆
From:[info]asiize
Date:July 13th, 2021 - 08:01 am
(Link)
Haha
[User Picture]
From:[info]kemune
Date:July 12th, 2021 - 09:04 pm
(Link)
Es toties nevaru ciest sejiņu ar sprāgstošajām asarām. Tā, it kā rakstītājs būtu emocionāli nestabils tips, kurš pie katra kairinājuma zviedz līdz asarām.
[User Picture]
From:[info]daina
Date:July 12th, 2021 - 10:08 pm
(Link)
jā, tā man arī liekas pārāk histēriska
Powered by Sviesta Ciba