apjukuma · sajukuma · piezīmes


Dienas absurds

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas vadītāja Inese Laizāne Dienai norāda, ka bēgļu kvotu ieviešana "apdraudētu mūsu valsts nacionālo identitāti". Viņa uzskata, ka šis ir galvenais arguments, ko jāliek saprast Eiropas līmenī. Latvija ir atšķirīgā situācijā. "Pat kaimiņvalstīm tāsituācija nav tik traģiska kā mums. Latvija jau tā ir uzņēmusi daudz bēgļu, un pasaules priekšā mēs savu normu jau esam izpildījuši. Tas nav naudas jautājums, šeit runa ir par valsts pastāvēšanu," uzsver Laizāne.
Tik ātri aizmirsuši latviešu bēgļus, kas uz rietumiem bēga labāku dzīvi meklēt.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 13. Maijs 2015, 09:33, [info]cimone commented:
Inese Laizāne jūtas tik apdraudēta. Nešķiet, ka viņa ir piemērotākais kads cilvēktiesību aizstāvībai. Bet vispār jāceļ vien būs tā sēta Latvijai apkārt.
[User Picture]
On 13. Maijs 2015, 09:34, [info]cimone replied:
kads=kadrs
[User Picture]
On 13. Maijs 2015, 12:23, [info]apjukums replied:
tā gan, lai Latvija tīra no visādiem draudīgiem imigrantiem, tāpat kā no gejiem un pedofīliem, kas arī apdraud tīrasiņu latvju tautas turpināšanos.

LV taču trūkstot kvalificēta darba spēka. Starp tiem imigrantiem ir ļoti daudz augsti izglītotu cilvēku ar lielu darba pieredzi, kas kā reizi varētu LV būt noderīgi. Bet nu ja, viņiem āda ir citādākā tonī.

[User Picture]
On 13. Maijs 2015, 12:59, [info]cimone replied:
rasismā un homofobijā balstītā latvieša dzīves ziņa - unikāls kultūras mantojums, ko apņēmusies nosargātizmirstošā un dzīvesgudrā tauta.
un viņiem (tiem laimīgajiem bēgļiem) limitētu laiku izmaksā lielāku pabalstu nekā pētera vai jāņa atvasei, un TAS ir vēl viens nopietns iemesls nīst un nievāt.
[User Picture]
On 13. Maijs 2015, 13:34, [info]deloveja_kundze replied:
es vēl iedomājos, cik laba būtu mūsu valsts, ja pret korupciju cīnītos ar tādu pašu spēku kā pret bēgļiem..
[User Picture]
On 13. Maijs 2015, 13:50, [info]apjukums replied:
Feisbukā manīju, ka par bēgļu pabalstiem sūdzējās arī nīderlandieši, no sērijas 'kas gan tam bēglim nekait, viss uz paplātes tiek pasniegts, man gan sūri jāstrādā. ietu pieteikties patvēruma meklētāja statusā, bet NL pilsoņus nepieņem'
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry