June 2012

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Powered by Sviesta Ciba

AAAARGHGHGHH $#^#$%^#%^!!!
tas ir tā pieņemts, ka tiklīdz uzpil pāris piles un pazūd saule tā cilvēki čīkst vienā laidā un pieņem mammu gatavoto uzpūteņu formas?!
ieteiktu iepirkt vairumā cukurgaiļus un pa kluso nokārtoties kaimiņsētas vārturūmēs pēc kārtējā pifcīša vai lētā vīna iztukšošanas. runā, ka palīdzot pret mīkstu čaulu un difteriju!
PIU PIU

Comments

laiks šodien ir lielisks. izstaigāju āgenskalna priedes upside down un inside out, it kā mitrs un pelēks, bet paļubomu tāds.. jauks.
man liekas, ka tam ar laiku vispār nav nekāda sakara. lieliski var būt arī vētras laikā, ja vien attiecīgi tam noskaņojas. bet paļubomu - jauki, ka tā!
Nēnu, teorētiski jau laikapstākļi tomēr mēdz būt diezgan afektīvi pret ģenerālo mūdu. Pavilkt uz augšu vai leju var, bet jā - neko radikāli tie iespaidot nevar, ja vien ir pareiza attieksme.
mūdu jau principā dajebkas iespaido, tikai tas "prātiņš" nosaka kādā virzienā. līdz ar to - jā, visa uzmanība attieksmei!
Jāāā! Tā ir pieņemts! Vismaz LV noteikti :)
čīkstēšana ir uz nerviem visvairāk krītošā nodarbe,ko var darīt blakus sēdošs cilvēks. Interesanti,ka tas sagādā viņiem prieku. Kamēr tu pats gribi skriet ar pieri sienā. Vai tad kaitināt otru nav pats,pats jaukākais?
Cheers! :)
un ko gan tas liecina par apkārtējo sabiedrību, ja kaitināšana tiek uzskatīta par kaut ko jauku? bet jā, provokācijas ir pusdienu vietā!
ko tas liecina? Par to labāk nedomā - secinājumi liks saraukt degunu un pieri,un tā tiks bojāts skaistums :)
patiesībā ir vairāki varianti:
1. sāc krist kādam citam uz nerviem
2. ar smaidu uztver visu un mēģini visai pasaulei uzlabot garastāvokli
3. nospļaujies par visu un turpini darīt savas lietas
Mēs katru brīdi izdarām izvēli.. ir pienācis tavs laiks :D ;)
deguns jau pietiekami ir raukts, bet to burvīgo sajūtu, ko es brīžiem gūstu no saiknes ar pasauli, tas itin nekādā mērā nav spējīgs sabojāt, hehe.
jā,tā burvīgā sajūta jau sen,seen radījusi atkarību.. :)
nezinu gan vai to varētu saukt par atkarību. man labāk patīk to apzīmēt kā ļoti veiksmīgu saikni jeb sadarbību ;)
salda atkarība.. vai tad tā neskan labi? :)
laikam tas atkarīgs no tā,cik daudz dod un cik daudz ņem. Sirdij tuvākais apzīmējums arī visu izsaka ;)
hahahah, labi, varētu to arī par saldu atkarību nosaukt!
sapūtums ir zinātniski izskaidrojams-

gaisma aizkavē hormona serotonīna noārdīšanos organismā. ja mums tiek pāŗka maz gaismas, šis labsajūtas hormons noārdās ātrāk.

tāpēc ir vairāk jāēd cukuru saturoši produkti un jāsporto. cukurs un sportiskas aktivitātes viecina jauna serotonīna veidošanos smadzenēs.
un vēl labāk to visu apvienot, ēst šokolādi sērfojot uz zila viļņa, piemēram.
HAAAAH, nešaubos par to, ka jebkurš cilvēks izjustu pārlaimi sērfojot uzēdot šokolādi. bet cik daudzi ir spējīgi to pašu izjust sēžot kārtējo dienu darbā un skaitot minūtes līdz tā beigām?
lieto Xanax un tev visas dienas būs saulainas
man jau visas dienas ir saulainas ;)