11 October 2009 @ 05:08 pm
 
mamma un māsa bijušas pie kaut kādas pareizticīgo dziednieces or smth un tagad viņas grib kristīties. aiznākamsvētdien. un mana dārgā mātes kundze ir nolēmusi, ka arī man to vajagot. it kā jau tas nebūtu nekāds upuris, bet vienalga - nešķiet pareizi to darīt, ja reliģija manā dzīvē lielu lomu neieņem. respektīvi - es neesmu ticīga, un es jau it kā piekritu, jo mana mamma tam tic, bet man tas tomēr šķiet kaut kā pretdabiski.
man tomēr ir cieņa pret jebkādu ticību un es tās pieņemu, tādēļ es justos it kā nepiederīga un liktos, ka tādā veidā izrādu sava veida necieņu (neticīgi cilvēki taču nekristās, vai ne?). es neesmu nekāds antikrists, bet tas liek justies mazliet nekomfortabli.
 
 
stāvoklis: anxious
 
 
( Post a new comment )
[info]windrider on October 11th, 2009 - 05:17 pm
Es piemēram sevi ne par kādu kristieti neuzskatu (maigi izsakoties), bet esmu kristīts. Tiesa toreiz man neviens neko neprasīja! :D
(Reply) (Thread) (Link)
fūrija[info]annija_ on October 11th, 2009 - 05:45 pm
tieši tur jau tā atšķirība. :D man gribētos domāt, ka es spēju loģiski spriest. un doma, ka es to negribu darīt, liek man justies kā kaut kam ļaunam or smth, bet, ja es to darītu, - tas uzreiz liekas perversi (es stāvu banzīcā, mani krista un tajā pašā laikā gribu, lai tas viss ātrāk beidzas, un domāju, cik tas viss ir stulbi).
nekad nebūtu domājusi, ka man būs jāizdara šāda izvēle. :D
(Reply) (Parent) (Link)
[info]narkate_draugi on October 11th, 2009 - 05:44 pm
kas notiek?
mūsu seņči nav sazvērējušies
tad es
tgd ar tu
kas būs nākamā?
sēne?
>D>D>D
(Reply) (Thread) (Link)
fūrija[info]annija_ on October 11th, 2009 - 05:45 pm
tieši tā! varētu padomāt, ka mna mamma ar tavējo uz vienu roku sametušās. :D
(Reply) (Parent) (Link)
[info]aluka on October 11th, 2009 - 11:00 pm
Nu, ir versija, ka kristīšanās dod kaut kādu aizsardzību, bet, ja tu tam netici, protams, nav jēgas.
(Reply) (Thread) (Link)
fūrija[info]annija_ on October 11th, 2009 - 11:32 pm
reliģijai vispār nav jēgas, ja tai netic. tā jau ir tās būtība. nav jau tā, ka es vispār nekam neticu - es neesmu ateiste. tas vienkārši nešķiet pareizi.
(Reply) (Parent) (Link)