Dzēšlapa -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Maijs 9., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:00
Kāda ir jūsu nostāja attiecībā par 9. maija svinēšanu?
Mna attieksme vienkārša - tiem cilvēkiem tie ir svētki un varbūt tad, ja mēs cienīsim viņu svētkus, viņi cienīs mūsējos?

(5 raksta | ir doma)

Comments:


From:[info]dzeina
Date:9. Maijs 2008 - 09:07
(Link)
Jā, parasti tā viņu cieņa īpaši izpaužas 16.martā.
[User Picture]
From:[info]papalisij
Date:9. Maijs 2008 - 09:13

Manupraat

(Link)
.. sheit runa nav par pashu sveetku cieniishanu, bet gan par citas sabiedriibas daljas attieksmi pret otru citu.. Man netraucee CITU sveetki. taapat kaa kaiminju dzimumdienas, piemeeram, ja vieniigi tas nesaak traucet man pasham.. Nesvineet vinju Dzimumdienu..
[User Picture]
From:[info]vineta
Date:9. Maijs 2008 - 09:35
(Link)
Mani nedaudz pārsteidz tas, ka acīmredzot lielākajai daļai vecvecāki ir bijuši leģionāri vai slēpušies alās, vai vispār nav pamanījuši kara klātbūtni. Manējie tālie senči ir gan karojuši, gan krituši, gan nāves nometnēs pabijuši, gan atgriezušies mājās ar uzvaru. Un viņiem tie tomēr bija svētki, kad tas viss ārprāts beidzās. Un patiesībā nav nekādas nozīmes, kurā pusē, kas ir bijis. Karš tas ir evil. Katrā gadījumā tautai. par kara vadoņiem tas ir jau cits stāsts. Diemžēl, tagad ir kaut kāda nesaprotama attieksme pret šo dienu kā tādu. No visām pusēm.
Personīgi man tie nav svētki, grūti ir svinēt to, par ko tu zini tikai no nostāstiem. Bet principā mana attieksme ir līdzīga kā Tev.
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:9. Maijs 2008 - 10:50
(Link)
Šis laikam ir vissaprātīgākais viedoklis.
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:9. Maijs 2008 - 12:21
(Link)
Piekrītu.

> Go to Top
Sviesta Ciba