Dzēšlapa -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Marts 16., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:33
Nonācu pie secinājuma (sen jau, pareizi, jums tikai tagad daru to zināmu), ka latvieši ir viena **** tauta - vienmēr viņi par visiem citiem visu labāk zina - i kā kurš savu miljonu pelna i kurš ar kuru guļ. Un tas vienmēr ir slikti. Skaudība, vistīrākā skaudība, īpaši par naudu - ka citiem pietika prāta izmantot iespēju un saraust miljonu, a pats ar pliku pakaļu apkārt kā skraidīji un bļaustījies, tā nekas nav mainījies.

(7 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]markizs
Date:16. Marts 2006 - 09:43
(Link)
nu ja, tieši tā zaičik, es tajā laikā kad bija iespēja tā kārtīgi sazagties un prihvatizēties skraidīju apkārt ar pliku pakaļu un bļaustījos, jo gadiņu ta vēl nebija un prātiņa. Loģiski, ka skauž, ka citi ir piedzimuši īstajā laikā un pēc tam trāpijušies īstajā vietā un laikā. Un ja tu domā, ka visu izšķir paša spējas, tās ir muļķības. Kā tu tikko teici, vajag izmantot iespēju - un iespējas mēdz uzrasties pašas no sevis, citam spēcīgākas, citam mazāk spēcīgas. Nepietiek ar to, ka tu pac esi kruts kruķītājs, vajag ne tikai poņu, ņuhu un čuju, bet arī skolasbiedrus saeimā, radiniekus domē un mīļākos valsts nekustamo īpašumu aģentūrā. Bez tā ar visu savu ņuhu un poņu tu nekad netiksi tādos augstumos.
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:16. Marts 2006 - 09:44
(Link)
daļēji piekrītu, bet ja pats būsi ņerga, taču būs iespējas visu ko darīt, un tu to nezimantosi - atkal nikā. Atkal tukšā.
[User Picture]
From:[info]markizs
Date:16. Marts 2006 - 09:56
(Link)
nē nu tas protams, ka skaidrs
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:16. Marts 2006 - 09:45
(Link)
Vot šitam es piekrītu. Neko nejēdz par to kā ir īstenībā un tik kladzina un nomelno. A pašiem vai nu nav pieticis prāta izmantot iespēju vai arī - ja tiktu pie tādas iespējas, iepsējams rīkotos vēl daudz cūcīgāk.
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:16. Marts 2006 - 09:48
(Link)
Es godīgi varu pateikt, ja man būtu iespēja noraut piķi un pretī par to saņemt "tautas nopēlumu", tad viņi uzreiz var sākt gādāt ūdeni, lai mutes nekalst.
[User Picture]
From:[info]savaadaisu
Date:16. Marts 2006 - 09:58
(Link)
Nu ja nu - un citi labāk zin kā mani patiesībā sauc.
[User Picture]
From:[info]udensroze
Date:16. Marts 2006 - 10:51
(Link)
identisks viedoklis sinii galaa

> Go to Top
Sviesta Ciba